Partizan bacio oko na zlatnog Orlića iz Napretka, ali pitanje je da li je pametno dovesti ga sada ili čekati leto?!
Foto: Saša Pavlić Koky

I o njemu razmišljaju

Partizan bacio oko na zlatnog Orlića iz Napretka, ali pitanje je da li je pametno dovesti ga sada ili čekati leto?!

U tefteru od 15 potencijalnih pojačanja našlo se i ime momka koji je bio deo omladinske reprezentacije u Litvaniji 2013. godine koja je postala prvak Evrope

Objavljeno:

Partizan ima podužu listu igrača za koje su zainteresovani, ali naravno da neće svi doći u Humsku.

Međutim, kako prenosi "Mozzart sport" na spisku od 15 imena koja figuriraju kao potencijalna pojačanja, našlo se i ime levog beka Napretka Slobodana Uroševića.

Crno-beli imaju dvojicu levih bekova (Nemanju G. Miletića i Nemanju Antonova), s time što ovaj potonji je prilično razočarao u jesenjoj polusezoni od kada je došao iz Grashopersa i trener Miroslav Đukić bi hteo da pojača konkurenciju.

foto: Saša Pavlić Koky

Urošević se tokom jesenje polusezone prilično istakao pogotovo baš u duelu sa crno-belima, a da u potpunosti se iskaže sprečila ga je povreda prednjeg ukrštenog ligamenta i to je možda i najveći problem za realizaciju ovog transfera, makar ove zime.

Mladi defanzivac je bio i član omladinske reprezentacije koja je 2013. godine na Evropskom prvenstvu u Litvaniji postala šampion Evrope, što mu je takođe dobra preporuka, a kažu da ni "čarapani" uz dobru finansijsku ponudu ne bi imali ništa protiv njegove prodaje.

Za sada iz Humske poručuju da konkretnih dolazaka i realizacija transfera neće biti pre 5. januara, a čini se da bi prvi potpis mogao da stavi Radosav Petrović o čijem se povratku već duže vreme piše.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle osvajanja Zlatne lopte

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.