POTPISAO! Marko Šćepović stavio paraf na vernost! Sportski direktor prezadovoljan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

PRESREĆNI SU

POTPISAO! Marko Šćepović stavio paraf na vernost! Sportski direktor prezadovoljan! (FOTO) (VIDEO)

Prezadovoljni smo što smo potpisali dugoročni ugovor sa njim. On je pravi golgeter

Objavljeno:

Srpski napadač Marko Šćepović ove sezone pruža sjajne partije u dresu mađarskog Videotona, za šta je od kluba nagrađen novi ugovorom.

Šćepović je u ekipu iz Sehešfehervara stigao 2016. godine, od tada je postigao 22 gola na 38 mečeva, od čega 16 ove sezone.

ČEKANJE SE ISPLATILO! Učesnik Mundijala pred vratima Marakane? (FOTO)

- Šćepović ima odličan procant golova u odnosu na minutažu u ligaškim i kup utakmicama. Omiljen je među siagrčima, a i navijači su ga dobro prihvatili. Prezadovoljni smo što smo potpisali dugoročni ugovor sa njim. On je pravi golgeter - izjavio je sportski direktor Videotona Zoltan Kovač.

Dužina produžetka saradnje nije poznata, ali ako se zna da je dosadašnji ugovor bio do 2019. godine, jasno je da će bivši napadač Partizana u Mađarskoj biti i koju godinu posle toga.

PRE 7 GODINA JE BIO U HUMSKOJ A SADA JE NA ULICI! Tužna sudbina fudbalera koji je imao sve, a više nema ništa! (FOTO) (VIDEO)

U Videotonu, pored njega, nastupa još jedan bivši igrač Partizana Danko Lazović, dok je trener Marko Nikolić, osvajač duple krune sa crno-belima prošle sezone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.