Stojković posle osvojene Zlatne lopte: Partizan je moj klub, neće biti nikakvih problema! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

A O PARTIZANU...

Stojković posle osvojene Zlatne lopte: Partizan je moj klub, neće biti nikakvih problema! (VIDEO)

Čuvar mreže prvaka Srbije bio je presrećan zbog nagrade, rekavši da mu je jedna od najdražih, ako ne i najdraža u dosadašnjoj karijeri

Objavljeno:

Golman Partizana Vladimir Stojković osvojio je "Zlatnu loptu" Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg fudbalera u 2017. godini.

Čuvar mreže prvaka Srbije bio je presrećan zbog nagrade, rekavši da mu je jedna od najdražih, ako ne i najdraža u dosadašnjoj karijeri.

Kokeza SLUČAJNO OTKRIO ko je novi selektor Srbije!? (FOTO) (VIDEO)

- Zahvalio bih se FSS-u, svojim saigračima, za sve ono što smo uradili u poslednje dve godine. Naravno da dugujemo mnogo Slavoljubu Muslinu - započeo je Stojković.

- Partizan je tražio Ligu Evrope, reprezentacija Mundijal... Zahvalio bih se Miroslavu Đukiću. Presrećan sam jer sam dobio ovu nagradu, nešto o čemu sam maštao ceo život. Motiv za napredovanje. Imam više želja. Želim da Partizan osvoji Ligu Evropa, a reprezentacija Mundijal u Rusiji. Krećemo od najvećeg, pa šta bude - istakao je čuvar mreže crno-belih.

Kada je reč o statusu u Partizanu, Stojković je naveo da "ima vremena da se priča o tome".

- Neće biti nikakvih problema. Videćemo šta nosi život, imamo zajedničke želje. Partizan je moj klub - rekao je Vladimir Stojković.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle osvajanja Zlatne lopte

(U. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.