LE TALEK ODBIO PONUDE, ALI NE ZBOG ZVEZDE: Crveno-beli su mu stavili do znanja da ima 3 opcije, a jedna je najgora i za klub i za njega! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

morao je da pomogne klubu

LE TALEK ODBIO PONUDE, ALI NE ZBOG ZVEZDE: Crveno-beli su mu stavili do znanja da ima 3 opcije, a jedna je najgora i za klub i za njega! (FOTO)

Kako trenutno stvari stoje sve bi moglo da se završi najnepovoljnijim ishodom.

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek odbio je ponudu turskog Bašakšehira od 800.000 evra da već na zimu pojača taj klub.

Francuz je nedavno dobio jasnu poruku uprave Crvene zvezde da postoje tri varijante oko njegovog daljeg statusa. Prva je da produži ugovor i ostane standardna opcija u centralnom delu odbrane, druga je da napravi transfer i donese klubu zaradu, a treća da ne igra na proleće. Kako trenutno stvari stoje sve bi moglo da se završi najnepovoljnijim ishodom.

Postoje tri opcije za univerzalca sa Marakane. Prva je da produži ugovor i ostane standardna opcija u centralnom delu odbrane, druga je da napravi transfer i donese klubu zaradu, a treća da ne igra na proleće.

foto: Dado Đilas

Sa terena Le Talek bi mogao da bude prekomandovan na tirbine, a Crvena zvezda bi morala da plaća jak ugovor igraču iz drugog plana.

OPERACIJA JE POČELA! Zvezda napada bivšeg KAPITENA koji loptu vidi samo na treningu! (FOTO)

KAMERUNAC SIGURNO ODLAZI: Partizan odbio dva i po miliona evra za Tavambu, ali se čeka na ponudu od kluba koji Grobari ne podnose!

Kao razlog odbijanja novog ugovora pominje se i njegova supruga Kristina Šindjasova koja je po nacionalnosti Ruskinja, pa Francuz želi po svaku cenu u Rusiju, jer mu porodica živi u Moskvi. Tako da ne čudi što je 27-godišnji fudbaler kontaktirao bivšeg trenera Zvezde Miodraga Grofa Božovića koji trenutno vodi Arsenal iz Tule sa željom da tamo nastavi karijeru.

Chillin with my girls ? @alizee.letallec and my lova ? #france

Објава коју дели Le Tallec Damien ?? (@damien.le.tallec) дана

BONUS VIDEO: Stefan Janković posle meča sa Panatinaikosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.