BUUUM! Za dvojac Zvezde stigla ponuda od 2.500.000 evra plus Južnoamerikanac koji je palio i žario na Marakani! (VIDEO)
Foto: Fonet

op op

BUUUM! Za dvojac Zvezde stigla ponuda od 2.500.000 evra plus Južnoamerikanac koji je palio i žario na Marakani! (VIDEO)

Da li će moći ljudi iz Zvezde da ostanu imuni na ovo?!

Objavljeno:

Trabzon je popravio formu pred kraj godine, počeo da beleži dobre rezultate, pobedio na devet od poslednjih deset utakmica i pozicije trenera Rize Džalimbaja su sada vrlo dobre. Osokoljen dobrim rezultatima, Džalimbaj je od klupske uzporave zatražio pojačanja u januaru i dobio zeleno svetlo...

RAZOTKRIVAMO! Više nema tajni o TUČI NA JUGU: Oglasili se Grobari koji su započeli HAOS i RAZJASNILI SVE! (VIDEO)

Trabzonov strateg želi pojačanja na tri pozicije: štopera, levog beka i bočnog veznog na desnom krilu. Turski mediji pišu da mu je uprava kluba odoborila budžet od 2.500.000 evra za realizaciju želja, a on joj je dostavio imena. Na listi želja su i dvojica fudbalera Crvene zvezde: Damijan Le Talek i Slavoljub Srnić.

Partizan predstavio kalendar za 2018. godinu: Grobari će pohrliti za njim, a reči predsednika kluba će teško da zaborave! (FOTO) (VIDEO)

Kao prioritet na poziciji štopera, trener Džalimbaj je označio povremenog slovačkog reprezentativca Lukaša Štetinu iz praške Sparte. Alternativa je Le Talek koji ima još šest meseci ugovora sa Crvenom zvezdom.

Što se bočnog veznog tiče, glavna želja kluba sa Crnog mora je Zvezdin Slavoljub Srnićkojem takođe ističe ugovor na kraju sezone. Turci su u pregovore spremni da uključe i bivšeg Zvezdinog prvotimca Luisa Ibanjeza koji je njihov igrač na pozajmici u Karabuku.

(ANKETA) VI BIRATE: Ko je najbolji golman Superlige u 2017. godini? (VIDEO)

Na krju, što se tiče levog beka, želja Trabzona je Antalijin levi bek Sakib Ajtač za kojeg su spremni da ponude novac i iskusnog Volkana Šena.

BONUS VIDEO: Patrik Miler posle poraza od Limoža

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.