OVO SU DELIJE ČEKALE! Oglasio se Đuričić o prelasku u Zvezdu! (VIDEO)
Foto: AP

PROGOVORIO...

OVO SU DELIJE ČEKALE! Oglasio se Đuričić o prelasku u Zvezdu! (VIDEO)

Momak iz Obrenovca će ove zime gotovo izvesno da napusti Sampdoriju...

Objavljeno:

Crvena zvezda prethodnih par meseci pokazuje interesovanje za bivšeg reprezentativca Srbije Filipa Đuričića, koji bi prema mišljenju mnogih bio sjajno pojačanje pred dvomeč sa CSKA u 1/16 finala Lige Evrope.

Momak iz Obrenovca će ove zime gotovo izvesno da napusti Sampdoriju, a u razgovoru sa novinarom Žurnala, otkrio je da je bilo kontakta sa crveno-belima iz Beograda.

foto: Dado Đilas

- Nisam toliko blizu Zvezde kao što se piše. Pričao sam pre više od nedelju dana s Mitrom Mrkelom, sportskim direktorom crveno-belih. Ne isključujem nijednu opciju kada je u pitanju nastavak moje karijere, pa ni povratak u Beograd - istakao je Đuričić i dodao:

DA LI DA SLAVE ILI DA PLAČU?! Ivica Iliev najavio odlazak glavnog igrača Partizana! Ali, to nije sve... BOMBA JE MOGUĆA! (VIDEO)

- Zbog toga sam interesantan mnogim klubovima, tako i Zvezdi. Svako ima svoju računicu, i ja imam kombinacije koje se nadam da će da se ostvare - konstatuje Đuričić.

foto: AP

Inače, jednu Đuričićevu izjavu pamtićemo dok smo živi. U pitanju je bio intervju Sport kluba sa njim i Dušanom Tadićem, dok su zajedno branili boje Sautemptona, a Filip, čija je glavna karakteristika uvek bila brzina, na pitanje novinarke šta najviše mrzi na treninzima, odgovorio je:

- Najviše mrzim da trčim!

Zaista čudno, priznaćete ;)

NOVI FIFA SLOGAN: Uzimajte kokain - igrajte na Mundijalu! (FOTO)

BONUS VIDEO: Patrik Miler posle poraza od Limoža

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.