Nikad nije bio bliže povratku na Marakanu, ali je opet tako daleko! Đuričićev povratak u Zvezdu sprečavaju 2 VELIKA PROBLEMA!
Foto: Dado Đilas

rezerva za Ivanića

Nikad nije bio bliže povratku na Marakanu, ali je opet tako daleko! Đuričićev povratak u Zvezdu sprečavaju 2 VELIKA PROBLEMA!

Crveno-beli i on su već dugo u kontaktu i pregovori se aktivno vode

Objavljeno:

Dugo, baš dugo se priča o potencijalnom povratku Filipa Đuričića na Marakanu, već nekoliko prelaznih rokova.

Nekadašnji đak omladinske škole crveno-belih i bivši reprezentativac je u potrazi za klubom u kome će oživeti svoju karijeru, a Zvezda se u proteklih godinu dana pokazala kao idealna sredina za takve slučajeve (Boaći, Savić...).

Istovremeno crveno-beli žele da dovedu igrača na poziciji "plejmejkera" jer se vrlo lako može dogoditi da Gelor Kanga već tokom zime napusti Marakanu.

foto: Fonetap

Prva želja je svakako Mirko Ivanić, ali za njega je potrebno izdvojiti dosta novca, a kako piše "Žurnal" čelnici kluba iz Ljutice Bogdana već dugo su u kontaktu sa Đuričićem i vode pregovore i čini se da je bliži nego ikad, a opet veoma dovoljno daleko.

Razlog za to se krije u činjenici da je bivši igrač Sampdorije postao klijent najprestižnije menadžerske agencije u Holandiji što se tumači kao njegova želja da se vrati u Erediviziju gde je blistao u dresu Herenvena.

foto: Dado Đilas

Takođe, problem je i njegova plata koja na godišnjem nivou iznosi 850.000 evra i to je suma koju Zvezda ne može da izdvoji.

Jedina nada jeste želja i volja Filipa Đuričića da ipak konačno obuče dres matičnog kluba i u njemu dokaže da nije propali talenat i da i dalje ima šta da pokaže na velikoj sceni, te tako privuče jake klubove sa zapada.

BONUS VIDEO: Mičel Donald o ambicijama u Zvezdi, transferu...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.