Ako odluči da ode iz Partizana, već sada znamo gde će otići Vladimir Stojković!
Foto: Dado Đilas

Ulazi u najbolje godine

Ako odluči da ode iz Partizana, već sada znamo gde će otići Vladimir Stojković!

Reprezentativni čuvar mreže najavljuje da nema nameru ni da se uskoro povuče iz nacionalnog tima, niti razmišlja o kraju karijere

Objavljeno:

Za većinu ljubitelja fudbala i navijača Partizana, najbolji pojedinac u timu Miroslava Đukića tokom ove sezone bio je reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković.

On se vratio u Humsku po treći put kada je sezona uveliko počela i odmah zauzeo mesto među stativama i fantastičnim odbranama u mnogo utakmica je sačuvao svoju ekipu poraza ili da ostane bez sva 3 boda.

Zato je za njega i veliko interesovanje brojnih klubova iz inostranstva, a odmah nakon poslednje utakmice u polusezoni, protiv Crvene zvezde, sam Stojković je najavio novi rastanak sa crno-belima, iako iz kluba pokušavaju na sve načine da ga zadrže, a to žele i navijači.

foto: EPA/Sergey Dolzhenko

Međutim, interesovanje za njega je ogromno pogotovo iz Turske, odakle su se već javili Antalija, Kasimpaša, Trabzon i i vrlo teško će biti čelnicima Partizana da pariraju takvim ponudama i ubede ga da ostane makar do kraja sezone.

Stojković je zbog svojih odbrana u Partizanu, ali i tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u dresu reprezentacije postao dobitnik Zlatne lopte FSS-a za 2017. godinu, a iako je ušao u 35. godinu, nema nameru ni da se oprosti od reprezentacije, niti od fudbala u neko dogledno vreme.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Tek ulazim u najbolje golmanske godine. Što si stariji, to više dobijaš na kvalitetu. Van der Sar je, recimo, najbolje stvari u karijeri počeo da radi u 36. kada je prešao u Mančester junajted, pa čak osvojio i Ligu šampiona. Na osnovu čega bih ja ustupio mesto u reprezentaciji nekom mlađem golmanu posle Svetskog prvenstva? Dok si najbolji treba da igraš, budem li to ja, braniću i posle Rusije. Dobro, obećavam da ću da se povučem iz reprezentacije ako osvojimo Mundijal - poručio je Stojković za "Žurnal".

BONUS VIDEO: Ostoja Mijailović o teškom stanju u Partizanu

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.