Milojević zna pravi recept kada je u pitanju golobradi Joveljić! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

LEPE REČI

Milojević zna pravi recept kada je u pitanju golobradi Joveljić! (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda proživljava najlepše trenutke u zadnjih 25 godina...

Objavljeno:

Crvena zvezda je savladala Borac sa ubedljivih 3:0, a meč je obeležio Aleksandar Pešić sa dva pogotka i maestralnom asistencijom za Luku Adžića pri prvom pogotku. Debitovao je mladi Dejan Joveljić ušavši u igru u poslednjih dvadesetak minuta, a trener Vladan Milojević može da bude i više nego zadovoljan razvojem situacije u decembru. Zaista, Crvena zvezda proživljava najlepše trenutke u zadnjih 25 godina.

Pešić najavio dobru 2018. za voćare: Napadač Zvezde sa pola gasa poslao bivšeg igrača Zvezde u MALINE! (VIDEO)

- Imam igrače na koje mogu da računam još od početka prvenstva, svako je ispunio svoj deo zadatka. Rekao sam i pre da mi se Borac sviđa kao ekipa, jer bez obzira na probleme stalno želi da igra, što je danas pokazala. Nije igrala bunker, već je probala da igra visoko do samog kraja. Poželeo bih Igoru Spasiću da nastavi sa ovako dobrim radom. Okrećemo se u poslednjoj utakmici u prvenstvu - rekao je Milojević.

Šta je ovo sa Zvezdom u decembru? Apsolutna ekstaza među navijačima, SAN JE POSTAO JAVA! (FOTO)

Zvezda je pobedila 3:0, Partizan izgubio od Napretka 2:1, tako da crveno-beli pred "večiti" derbi imaju devet bodova prednosti u odnosu na crno-bele. - Rekao sam i kad smo imali i tri boda i bod - ne osvrćem se na to. Mene zanima moja ekipa, samo mi je ona bitna, da igramo kako želim da igramo. Posle utakmice sa Partizanom ćemo podvući crtu - istakao je Milojević. Joveljić je danas konačno debitovao u prvom timu. - Prva utakmica, nije lako izaći i debitovati. Treba ga relaksirati, opustiti, da uživa u igri. Samim činom njegovog ulaska sam presrećan kao trener. Ovo će mu značiti za ceo život. Svi smo očekivali kada će da debituje. Želim mu mnogo uspeha, lepa karijera je ispred njega, sada mu samo ostaje da radi i da se trudi - rekao je Milojević.

Prvi strelac lige Aleksandar Pešić ponovo je danas pokazao nesebičnost, kada je predriblao čuvara i mogao da završi akciju, ali je asistirao mladom Luki Adžiću. - Fenomenalan potez. To je potez velikih igrača i velikih ljudi. Rekao sam i ranije da sam ponosan na njihovo zajedništvo - kazao je trener.

Sutra je žreb za Ligu Evrope... - Nemam neku želju. Sad kad smo došli u ovu fazu, mogu da se malo našalim...Mada znam da će mediji da ovo prokomentarišu kao narcisoidnost, ali neka se sada drugi malo plaše da ne izvuku nas - rekao je Vladan Milojević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.