Ma, kakav Pogba, kakav Dembele?! Sergej Milinković Savić upravo postaje drugi najskuplji fudbaler u istoriji!? (VIDEO)
Foto: EPA/Simone Arveda

mirno li spavaš, nejmare

Ma, kakav Pogba, kakav Dembele?! Sergej Milinković Savić upravo postaje drugi najskuplji fudbaler u istoriji!? (VIDEO)

Imate samo jednom pravo da pogađate ko daje toliki novac!

Objavljeno:

Sergej Milinković-Savić je želja mnogih evropskih velikana, ali je jedan toliko ozbiljan u nameri da ga ovog januara dovede u svoje redove, da je spreman da izdvoji pravo bogatstvo za taj transfer.

ZVANIČNO: Crvena zvezda ima novo pojačanje! (FOTO)

Kako piše ne toliko merodavni "Sandej ekspres" (koji ponekad ume da pogodi), uprava Mančester junajteda je spremna da obori klupski rekord i za Srbina plati čak 95 miliona funti, što je 108 miliona evra, kako bi sledećeg meseca dovela SMS-a na "Teatar snova".

foto: Dado Đilas

Žoze Murinjo je krajem ove sedmice doneo odluku da mu baš takav igrač treba u veznom redu sa Nemanjom Matićem i Polom Pogbom, pa isti engleski medij piše i da je Portugalac odlučio da odobri trošenje tolikog novca na 22-godišnjeg "Zlatnog Orlića sa Novog Zelanda".

Trči kao gazela, a SKUP je kao platina: Ovaj južnoamerički ubica je Boaćijev naslednik! (FOTO) (VIDEO)

Ako se pomenuti iznos zaista obistini - Milinković-Savić bi oborio Junajtedov rekord koji je postavljen prilikom kupovine Pogbe, a postao bi i drugi najskuplji fudbaler u istoriji, jer bi skuplji (doduše duplo) bio samo Nejmar koji je iz Barse u PSŽ otišao minulog leta za 222 miliona evra.

Čisto podsećanja radi, Usman Dembele je iz Borusije u Barsu prešao za istu cifru kao Pogba u Mančester iz Juvea - 105 miliona evra.

BONUS VIDEO: Vladimir Štimac posle meča sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.