Jedna odlična, ali i jedna užasna vest za Partizan pred evropsko proleće! (FOTO)
Foto: EPA/Sergey Dolzhenko

VAZURA OBELODANIO

Jedna odlična, ali i jedna užasna vest za Partizan pred evropsko proleće! (FOTO)

Sa tribina je nedavno stigla poruka navijača koja jasno govori o tome koliki je trag u klubu dosad ostavio Everton Luiz, kojem ugovor ističe na kraju sezone

Objavljeno:

Ono što po završetku grupne faze Lige Evrope navijače Partizana zanima više od analize ostvarenog je šta će klub uraditi da ekipa bude još konkurentnija u prvom evropskom proleću posle 13 godina.

- Ima interesovanja za sve igrače Partizana, kako za one iz startne postave, tako i za one sa klupe. Biće težak prelazni rok, moramo da sačuvamo kostur tima, a sve to kreće od kraja decembra, pa ćemo videti. Nadam se da ćemo posao oko Danila Pantića završiti do kraja prelaznog roka - kaže generalni direktor kluba Miloš Vazura.

foto: Dado Đilas

Sa tribina je nedavno stigla poruka navijača koja jasno govori o tome koliki je trag u klubu dosad ostavio Everton Luiz, kojem ugovor ističe na kraju sezone. Logično je da upravo on bude ključno ime kada su u pitanju ostanci.

Nema više kalkulacija, OVO SU TIMOVI koje Zvezda i Partizan čekaju u 1/16 finala Lige Evrope! (FOTO)

- O tome se priča, a nadam se da će biti pozitivno rešeno po nas. Neće nam sigurno biti lako jer se mnogi klubovi interesuju za Evertona.

foto: EPA/Koča Sulejmanović

Vladimir Stojković je posle Jang bojsa najavio odlazak iz kluba u zimskoj pauzi...

DA SE JA PITAM, ODMAH BI SE VRATIO! Bivši as Partizana prolazi kroz pakao, a iz njega vidi samo jedan izlaz! (VIDEO)

- Stojković je dao neku izjavu, pa je sutradan povukao. Ima ponuda, ali on je naš igrač do juna, ne može da ode sam mora da se dogovori sa nama. Mislim da je bliži ostanku nego odlasku.

BONUS VIDEO: Navijači Kelna pale stolice na Marakani posle utakmice sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.