IDEMO NA POBEDU! Marko Jevtović ne razmišlja da li će postići gol, ali poruka je jasna! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

NEMA STRAHA

IDEMO NA POBEDU! Marko Jevtović ne razmišlja da li će postići gol, ali poruka je jasna! (FOTO) (VIDEO)

Mnoge legende su ovde bile i sutrašnja utakmica donosi susret dve ekipe koje su stvarno evropske...

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Marko Jevtović je motivisan da u četvrtak pobedi Dinamo Kijev i kaže da je ekipa mnogo naučila iz prvog meča. - Došli smo u situaciju da utakmica nema rezultatski značaj u smislu da je ostvaren prvobitni cilj. Ulazimo rasterećeni sa te strane, ali svesni da sutrašnji meč može mnogo toga da donese našem klubu, pre svega u prestižu, tako da je na nama da pobedimo sutra - rekao je Jevtović na konferenciji za novinare u Kijevu.

foto: Dado Đilas

Partizan je u prvom meču vodio 2:0 na poluvremenu, bio je i blizu 3:0, ali je na kraju izgubio 3:2. Koliko ekipi znači to iskustvo?

Grobarima će ovo baš da se svidi: Tavamba najavio planove za narednu sezonu! (FOTO)

OVO BI SLOMILO SVA CRNO-BELA SRCA! Nije samo Tavamba, Italijani došli po Partizanov motor! (VIDEO) - Činjenica da je Dinamo najiskusnija ekipa u našoj grupi. Znamo vrlo dobro gde smo grešili i kako smo došli do toga da povedemo 2:0 u prvom poluvremenu, ali znamo i šta smo to pogrešno radili u drugom poluvremenu. Videli smo tada da možemo da igramo protiv svakoga, što smo pokazali i do sada. Znamo šta nam je činiti sutra da postavimo dobar rezultat - rekao je Jevtović.

Veliki motiv je igrati protiv najtrofejnijeg kluba iz SSSR, a o tome da li će postići gol ili ne, nije mu važno.

- Upoznati smo sa istorijom kluba protiv kojeg igramo sutra. Znamo vrlo dobro šta je taj klub doneo, mogu slobodno da kažem i svetskom fudbalu u prošlosti. Mnoge legende su ovde bile i sutrašnja utakmica donosi susret dve ekipe koje su stvarno evropske. Da li ću ja postići gol ili neko drugi - o tome nikada nisam razmišljao. To nije moj karakter, nikada sebe nisam gurao u prvi plan. Najbitnije je da dobro igramo i ostvarimo rezultat, a ko će postići gol - nije važno - rekao je Jevtović

foto: AP Darko Vojinović

Partizan je u poslednje dve utakmice igrao u novoj formaciji, 3-5-2, u kojoj je Jevtović igrao štopera. - Poslednje dve utakmice smo igrali u toj formaciji. Da li ćemo sutra igrati ili ne, to nije pitanje za mene. Iskreno, to mi je prva utakmica na poziciji štopera u karijeri. Malo je čudno, ali mogu da odigram na tom mestu. Spremali smo je, a sada smo isksuniji za te dve utakmice. Bez obzira u kojoj formaciji igrali, u stavu se ništa neće promeniti - rekao je Jevtović.

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.