Mogao bi i taj Arsenal, ali... U Humskoj već gledaju ka Nionu, a izjave su PESIMISTIČNE! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

daj šta daš

Mogao bi i taj Arsenal, ali... U Humskoj već gledaju ka Nionu, a izjave su PESIMISTIČNE! (FOTO)

Crno-bele će na žrebu u Nionu u ponedeljak, predstavljati generalni direktor Miloš Vazura i klupski administrativac zadužen za odnose sa UEFA, Nenad Danilović.

Objavljeno:

Partizan je pobedom protiv Jang Bojsa obezbedio evropsko proleće, a utakmicom protiv Dinamo Kijeva bi mogao da izbije na prvo mesto grupe i samim tim sebi dodelili lakšeg protivnika u prvom meču nokaut faze.

OVO BI SLOMILO SVA CRNO-BELA SRCA! Nije samo Tavamba, Italijani došli po Partizanov motor! (VIDEO)

Na pitanje da li priželjkuju atraktivnog protivnika iz najjačih liga Evrope, prvi čovek Partizana Milorad Vučelić je izveštaču Mocart sporta u Ukrajini rekao sledeće:

- Ako Arsenal ne bude igrao u A postavi onda je to prihvatljivo. Što da ne? Englezi to rade kroz evropske utakmice. Nije tim iz Londona pokazao nešto mnogo dosad. A engleskim klubovima izgleda nije ni stalo do ovog evropskog takmičenja. Nije im ono prioritet. Osobeni su

foto: AP Darko Vojinović

Crno-bele će na žrebu u Nionu, u ponedeljak, predstavljati generalni direktor Miloš Vazura i klupski administrativac zadužen za odnose sa UEFA, Nenad Danilović.

- Voleo bih da nam padne neko koga možemo da prođemo. Ako Vučela kaže - Arsenal, ja kažem - naravno - šaljivo će prvi operativac Partizana, mada bi to značilo i da će ekipa Miroslava Đukića završiti druga u Grupi B, pošto su Tobdžije već nosioci.

Grobarima će ovo baš da se svidi: Tavamba najavio planove za narednu sezonu! (FOTO)

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.