PARTIZAN JE PREVAREN! Tako je Voša došla do boda u Humskoj! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

OZBILJAN MAJSTOR...

PARTIZAN JE PREVAREN! Tako je Voša došla do boda u Humskoj! (VIDEO)

Novi šef struke Lala se fantastično snašao...

Objavljeno:

Ekipa Vojvodine je odnela bod iz Humske (1:1) u nedeljnom zimskom okršaju, a trener Zoran Vasiljević je priznao da mu je to uspelo uz pomoć male prevare

S obzirom da je utakmica zbog snega pomerena sa 15 na 16 časova, Vasiljević je to iskoristio da "provali" taktičku zamku koju je osmislio Partizan.

- U tom periodu dogodio se važan detalj. Dobio sam protokol utakmice i video da će Partizan da igra sa trojicom štopera. Reagovao sam brzo. Okupio sam ponovo igrače u svlačionici i rekao im da ništa od dogovorenog ne važi. Izneo sam novi plan i podelio zadatke. Na sreću, igrači su odlično razumeli novu ideju i stopostotno je na terenu sproveli u delo - otkrio je Vasiljević za Žurnal.

Plaćeni ubica, devojka, diler, rođak, tašta... Sva ubistva poznatih sportista na istom mestu, ali OVAJ DETALJ se posebno izdvaja! (FOTO) (VIDEO)

Inače, Voša je do gola došla uz pomoć kiksa Vladimira Stojkovića,

- Smeta mi što se naš gol analizira i komentariše pojednostavljeno. Sve se svodi na Stojkovićev kiks, a niko ne pominje našu sjajnu akciju, koja je prethodila i u kojoj smo, po teškom terenu, imali šest-sedam tačnih dodavanja. To je i te kako uticalo na izjednačenje - ističe Vasiljević.

PAKAO U UKRAJINI: Izrešetan auto fudbalera Dinama 3 dana pred meč sa Partizanom!

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.