ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ! Rafa Benitez KONAČNO OBJASNIO zašto mu Mitrović hronično greje klupu! (VIDEO)
Foto: AP

DOČEKASMO

ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ! Rafa Benitez KONAČNO OBJASNIO zašto mu Mitrović hronično greje klupu! (VIDEO)

Već dve sezone ga šikanira, javnost je željno iščekivala odgovor, a sada ga je konačno dobila...

Objavljeno:

Njukasl je doživeo novi poraz, ovoga puta od Čelsija (3:1), iako je golom Dvajta Gejla, direktnog Mitrovićevog konkurenta za mesto u timu, poveo sa 1:0.

Partizan igra sa Vošom, ali je Miroslav Đukić već sad srušio snove Grobara pred Večiti derbi! (FOTO)

Kao i uvek do sada, posle poraza, navijači i novinari su se i pored Gejlove solidne partije pitali zbog čega njihov ljubimac Mitrogol nije na terenu...

- Ako želimo da naš napadač, nije bitno kako se zove, postiže golove, mi moramo da kontrolišemo igru u našim utakmicama. Ja sam siguran da svi oni, i Dvajt Gejl i Mitrović i Hoselu mogu da postižu golove, posebno ako dobiju 30 upotrebljivih lopti po utakmici. Ali, mi nemamo takav tip ekipe. Mi jesmo u Premijer ligi, ali treba shvatiti naš nivo. U velikom broju utakmica mi nemamo posed lopte i kontrolu igre, pa moramo da igramo na kontre - objašnjava Benitez.

DA LI JE BIO PENAL ZA ZVEZDU? Sa tribina odjekivalo: Lopovi, lopovi! (VIDEO)

A onda je došao do razloga zbog kog Mitrović ne dobija minutažu.

foto: Profimedia

- Kada govorimo i Mitroviću i Hoseluu, oni su drugačiji od Gejla. Dvajt ima tempo igre, a ova dvojica su krupniji i osvajaju lopte u vazduhu. To je velika razlika. Ako igrate 'duboko', onda je teže za njih, jer su suviše daleko. A ako imamo inicijativu, onda je lakše Hoseluu i Mitroviću, a teže za Gejla - objašnjava Benitez.

SAMO U SRBIJI! Sudija dobio POKLON od Zvezde pred početak meča! (FOTO)

Protiv Čelsija igrao je Gejl, što je u skladu sa onim o čemu je govorio Benitez, postigao je i jedini gol za Njukasl, ali se postavlja pitanje zbog čega je Hoselu imao prednost u odnosu na Mitrovića u većem delu sezone.

- Hoćete da polemišemo o tome ko treba da igra? Imamo to što imamo, a ovi igrači vredno rade za tim i treba da ih podržimo - zaključio je.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle debakla od CSKA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.