U Zvezdinom klipu o povratku Branka Jovičića, ipak je najjači Kanga! Šta će Afrikanac da radi kad bude bilo -10?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

šta će biti na minus 10

U Zvezdinom klipu o povratku Branka Jovičića, ipak je najjači Kanga! Šta će Afrikanac da radi kad bude bilo -10?! (VIDEO)

Jasno je da mu ne prija hladnoća, ali se baš zamotao kao da je u Rostonu i dalje, a ne u Beogradu

Objavljeno:

Vratio se Zvezdin lav! Posle četiri meseca pauze, operacije i oporavka od preloma metatarzalne kosti, Branko Jovičić je konačno zaigrao.

Momak koji je tokom leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope svojim igrama kupio srca navijača, ušao je u drugom poluvremenu u igru na meču sa Radničkim, a svoj povratak na teren je obeležio i golom iz penala, koji mu je predao da izvede Aleksandar Pešić.

Crvena zvezda je napravila i video klip o njegovom povratku na teren posle duge pauze, ali ono što je nama posebno palo u oči pre početka meča jeste jedan drugi fudbaler crveno-belih koji se nakratko pojavljuje u ovom snimku.

Reč je o Geloru Kangi koji je bio skroz zamotan u ćebe na klupi za rezerve kada mu je prišao Jovičić da se pozdrave.

Sad znamo da je odlični kreativac iz Afrike i da ne voli zimu, ali mi dobro znamo da u Srbiji može da bude još hladnije nego što je bilo u sredu uveče na Marakani, pogotovo što se jesennja polusezona završava tek za dve nedelje, sredinom decembra.

BONUS VIDEO: Navijači Gruzije u dvorani Aleksandar Nikolić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.