TOPČIDER U NEVERICI! Prijović pričao o prelasku u Večite i konačno OTKRIO ZA KOGA ZAISTA NAVIJA! (FOTO)
Foto: EPA

NIKO NEĆE VEROVATI

TOPČIDER U NEVERICI! Prijović pričao o prelasku u Večite i konačno OTKRIO ZA KOGA ZAISTA NAVIJA! (FOTO)

Dugo se pričalo o tome kom klubu pripada srce Aleksandra Prijovića, nagoveštavalo se i da je u pitanju Crvena zvezda, ali sada je istina konačno isplivala na površinu...

Objavljeno:

Pravi hit je u Srbiji u poslednjih godinu dana postao Aleksandar Prijović. A, kada je postigao pogodak protiv Gruzije koji je odveo naš nacionalni tim na Svetsko prvenstvo, njegova popularnost vrtoglavo je skočila.

SRAM TE BILO! Džaka uhvaćen u gnusnoj laži! Pokušaj da PONIZI SRBE mu se OBIO O GLAVU! (VIDEO)

A, čim se po našim čaršijama ime nekog sportiste provlači po tuđim ustima, odmah počne i priča o tome za koga navija. U slučaju momka rođenog u inostranstvu, gde su njegovi roditelji otišli u "gastarbajt", nagoveštavalo se da je veliki navijač Crvene zvezde.

Međutim, izjavom u emisiji kod Nebojše Petrovića na SOS kanalu, potpuno je šokirao javnost.

- Ko zna, možda u nekom srpskom klubu završim karijeru, možda u nekom zaigram i pre kraja. A, ne navijam ni za jednog Večitog rivala. Navijam za Priboj, a-ha-ha, voleo bih i tamo da zaigram - rekao je junak srpske fudbalske reprezentacije.

Nikola Jokić: Hej Riki, prijeo mi se nešto burek sa mesom, aj skoči po jedan 'leba ti! Jerebko će da časti jogurt! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Stefan Peno posle pobede Srbije nad Gruzijom

(Espreso.co.rs/SOS kanal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.