Nekad se i neuspeh isplati... Nije uspeo da odvede Čile u Rusiju, ali ipak će biti Mundijalu, i to sa Saudijskom Arabijom! (FOTO)
Foto: AP

novi selektor

Nekad se i neuspeh isplati... Nije uspeo da odvede Čile u Rusiju, ali ipak će biti Mundijalu, i to sa Saudijskom Arabijom! (FOTO)

Umesto Bauze je imenovan njegov zemljak koji se sa reprezentacijom Čilea u južnoameričkim kvalifikacijama nije plasirao na Svetsko prvenstvo u Rusiji

Objavljeno:

Argentinac Huan Antonio Pici novi je selektor Saudijske Arabije i treći izbor na klupi nakon plasmana na Mundijal u Rusiji.

MI TO SEBI NE MOŽEMO DA PRIUŠTIMO: Iliev progovorio o Sumi i dao odgovor na pitanje o njemu koje interesuje sve!

Saudijci su posle uspeha prvo otpustili Holanđanina Berta van Marvajka jer je tražio bolje finansijske uslove, a potom i Argentinca Edgarda Bauzu jer je izgubio od Portugalije (3:0) i Bugarske (1:0) u prijateljskim utakmicama.

Interesantno da je umesto Bauze imenovan njegov zemljak koji se sa reprezentacijom Čilea u južnoameričkim kvalifikacijama nije plasirao na Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali je godinu dana ranije osvojio trofej na Kopa Amerika.

Delije, ovo je najvažnije saopštenje Zvezde za vas za utakmicu protiv Kelna! I sumnjamo da će vam se svideti! Pici, bivši fudbaler Rosarija, Valensije, Barselone i Porta, ali i reprezentativac Španije iako rodjen u Argentini, radio je kao trener u argentinskim i čilanskim klubovima Kolonu, San Martinu, Santijagu, Univezidadu, Rosariju i San Lorencu, kao i u meksičkom Leonu i Valensiji.

BONUS VIDEO: Reakcija Delija u Areni posle prečke Rodića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.