MI TO SEBI NE MOŽEMO DA PRIUŠTIMO: Iliev progovorio o Sumi i dao odgovor na pitanje o njemu koje interesuje sve!
Foto: Nebojša Mandić

Mnogo se priča o njemu

MI TO SEBI NE MOŽEMO DA PRIUŠTIMO: Iliev progovorio o Sumi i dao odgovor na pitanje o njemu koje interesuje sve!

Sportski direktor crno-belih je rekao da su svi mogli da shvate da novac nije garant kvaliteta, ali i o tome da li će Gvinejac ostati i na proleće u klubu

Objavljeno:

Partizan je ostvario ogroman uspeh plasmanom u 1/16 finala Lige Evrope i prezimeće u evropskim takmičenjima prvi put u poslednjih 12 godina.

IVICA ILIEV PRVI PUT O DOLASKU SULEJMANIJA: Da li ova poslednja rečenica koju je rekao najavljuje zimski napad?!

Razumljivo, kako se bliži kraj ove sezone i početak zimskog prelaznog roka, navijače zanima kako će se klub pojačati tokom januara, ali i da li će zadržati najvažnije igrače, za koje vlada ogromno interesovanje.

NE VIDIM IH: Đukić prvi put iskreno o Sumi i Antonovu, a pričao je i o šansama za ostanak Stojkovića!

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Mi ćemo sve učiniti, kao i do sada, od kada je ova grupa ljudi na čelu kluba, da posle svakog prelaznog roka budemo sve jači i bolji. Uveliko se radi na ostvarivanju planova. Želje su veliki igrači, ali ne bih o imenima. Shvatili smo da novac nije ključ u ostvarivanju ciljeva, iz prostog razloga što smo javnosti i navijačima pokazali da smo spremni da uložimo novac u transfer Sumin, ali on i dalje ne daje ono što smo očekivali - rekao je Ivica Iliev za "B92" i onda rekao šta se dešava sa najskupljim pojačanjem u istoriji Partizana.

- Zato i pričam da novac nije garant kvaliteta. Iako je za nas taj novac ogroman, za evropske uslove je to mali transfer. Kod nas se nije snašao, a mi to sebi ne možemo da priuštimo, pogotovo što mi živimo od tih transfera i kada se ovako nešto desi, sigurno utiče na budžet kluba.

foto: News1/Dado Đilas

Javnost se najviše pita da li će internacionalcu iz Gvineje biti ukazana šansa na pripremama ili će već tokom zime napustiti Humsku.

- Ne može tek tako da se planira. On je mnogo plaćen i njegova je situacija specifična. Za sada je plan da on ostane godinu dana i da prođe pripreme, pa da zaigra onako kako mi očekujemo - zaključio je priču o njemu.

KOME ZAKON LEŽI U TOPUZU, TRAGOVI MU SMRDE NEČOVJEŠTVOM: Odgovor Vladimira Vuletića na saopštenje Zvezde!

foto: Dragan Kadić

Ono što poslednjih dana puni stupce u sportskoj štampi i u medijima izaziva ogromnu pažnju jeste nova runda prepucavanja saopštenjima među upravama Crvene zvezde i Partizana na temu toga ko je favorizovan od strane sudija i FSS.

ZVEZDA BEZ REČI NA NOVO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Sa Marakane su samo odgovorili snimkom koji su napravile Delije! (VIDEO)

- Ja lično ne volim rijaliti program i taj neki način života. Meni ovo sve kao sportisti smeta i razgovarao sam sa nekim sportskim ljudima iz Zvezde, bivšim igračima, i svima njima to smeta. Uvek, naravno, obe strane su negde krive, ali uvek trebamo da vidimo gde je taj početak i tu treba da tražimo i nađemo krivca svega ovoga, i šta je uzrok. Ako je neko napadnut, on mora da odgovori i na kraju dođe do toga da se ne zna ko je počeo ili da neko želi da se zaboravi ko je počeo. Sve se dobro zna i celokupna naša javnost je svesna odakle je krenulo - rekao je Iliev.

BONUS VIDEO: Navijači Gruzije u dvorani Aleksandar Nikolić

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.