Da li je ovo javno isticanje kandidature za predsednika Partizana? Uvek sam tu za crno-bele!

Ima sve što je potrebno

Da li je ovo javno isticanje kandidature za predsednika Partizana? Uvek sam tu za crno-bele!

Ivana Ćurkovića ne iznenađuju priče o tome da bi mogao biti kandidat za prvog čoveka u Humskoj
Objavljeno:

Vest koja se pojavila u medijima da je Ivan Ćurković najozbiljniji kandidat za novog predsednika Partizana nije nespremnog uhvatila nekadašnjeg čelnika crno-belih. Zečević vraća svog čoveka u predsedničku fotelju Partizana? Bivši slavni golman je otkrio da je postojalo određenih kontakata po tom pitanju, što samo znači da se nešto kuva. - Bilo je kontakata poslednjih dana, tako da me nije iznenadila ta informacija o mojoj kandidaturi za predsednika Partizana. Ja sam u klubu od 1964. godine i takoreći nisam ni odlazio. Uvek sam tu za Partizan - izjavio je Ćurković za "Novosti".

Kada se govori o čoveku koji bi trebalo da preuzme rukovođenje klubom koji je na velikoj nizbrdici, nekadašnji funkcioner u Humskoj zna kakva je ličnost potrebna. - Za rukovođenje klubom su potrebna tri elementa - emocije, koje su kod svake uprave u novije vreme bile prenaglašene, novac, jer su Partizanu potrebni ljudi koji umeju sa parama i teret javne ličnosti, jer su mnogi pali na tome, pošto nisu znali da se izbore na pravi način sa pojavljivanjem na naslovnim stranama - izjavio je Ćurković koji nema problem ni sa jednim od ta tri elementa.
- U fudbalu i Partizanu sam više od 50 godina, tako da taj problem sa emocijama nemam. Što se tiče novca, svi znaju da sam materijalno obezneđen i nezavisan. I treće, javna sam ličnost od 16. godine i znam da se postavim u tim situacijama - kazao je dugogodišnji funkcioner. Podsećamo, da će u ponedeljak u Humskoj zasedati prelazna vlada u ostavci koja će raspravljati o budućnosti Ljubinka Drulovića i funkcionisanju kluba do izbora novog rukovodstva. (Espreso.co.rs / Izvor: Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.