OTKAZ MONTELI, VRATILA SE "KRTICA": Od sada očekujte da neki igrači Milana budu šamarani na klupi za rezerve!
Foto: AP

Siniša mu presudio

OTKAZ MONTELI, VRATILA SE "KRTICA": Od sada očekujte da neki igrači Milana budu šamarani na klupi za rezerve!

Gazde "rosonera" nisu mogli više da čekaju na Montelu da složi kockice u timu

Objavljeno:

Odzvonilo je! Gazde Milana su presekle i ne žele više da daju šansu Vićencu Monteli da pokuša da se izvadi, već mu je u ponedeljak ujutru uručen otkaz.

Duel sa Torinom u kome "rosoneri" ponovo nisu uspeli da trijumfuju bio je poslednji za "Aeroplanina" na njihovoj klupi, a tamo će ga zameniti legenda kluba Đenaro Gatuzo.

foto: AP

Nije uspeo nekadašnji napadač Rome da u svom boravku na klupi kluba sa "San Sira" uklopi tim i pojačanja na koja je tokom leta uloženo 200.000.000 evra i vlasnici iz Kine to više nisu želeli da trpe.

Oni su sva svoja pojačanja finansirali kreditima, verujući da će ekipa uspeti da izbori plasman u Ligu šampiona i na taj način povratiti uložena sredstva kroz zaradu od najjačeg evropskog klupskog takmičenja. Međutim, Milan se nalazi daleko do pozicije na tabeli koja vodi u Ligu šampiona, jer zaostaje 11 bodova za četvrtoplasiranom Romom.

foto: AP

Zato će na njegovo mesto dovesti čoveka koji je tokom igračke karijere na "San Siru" ostao prepoznatljiv po borbenom duhu, spremnosti da sve što je potrebno žrtvuje za tim, i ako neko može da trgne igrače i povuče ih onda je to legendarni "Rino" (Krtica) Gatuzo.

Inače, ovo nije jedini otkaz ovog ponedeljka u Seriji A, pošto je cenu slabih rezultata platio i Kristijan Buki, koji je smenjen sa mesta trenera Sasuola.

BONUS VIDEO: Izjava Vladimira Štimca tokom meča Srbija - Austrija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.