NOVOPAZARCI PRETE ISTUPANJEM IZ PRVE LIGE: Ukoliko se ovako nastavi nema smisla da se dalje takmičimo!
Foto: Printscreen/Facebook/Fk Novi Pazar - Zvanična stranica

Novi cirkus u srpskom fudbalu

NOVOPAZARCI PRETE ISTUPANJEM IZ PRVE LIGE: Ukoliko se ovako nastavi nema smisla da se dalje takmičimo!

Besneli su posle meča u Dobanovcima čelni ljudi iz Novog Pazara optuživši arbitra Đorđa Maksimovića da je bio delegiran za tu utakmicu sa zadatkom

Objavljeno: 10:10h

Nema kraja skandalima u srpskom fudbalu i oštrim pretnjama i saopštenjima zbog sudijskih odluka koje se viđaju na mečevima bilo kog ranga takmičenja u Srbiji.

Sada je puklo u Prvoj ligi Srbije posle susreta između Novog Pazara i Budućnosti iz Dobanovaca koja je završena 1:1, a odmah posle meča su čelnici Novog Pazara izdali saopštenje u kome čak prete i istupanjem iz takmičenja.

- Već je postalo normalno da svakog vikenda slušamo i gledamo kako sudije, samo iz sebi znanih razloga, donose odluke koje uništavaju fudbal u Srbiji. Prošlog vikenda je to bilo u Subotici, nedavno i kod nas u Novom Pazaru, a sada i na utakmici Budućnosti i našeg tima. Utakmica je protekla u nesportskom ambijentu. Glavni lik u komediji bio je sudija iz Inđije, Đorđe Maksimović sa pomoćnicima. Igračima Novog Pazara pokazao je osam žutih kartona i isključio Pavlovića, trenera Živkovića i fizioterapeuta Džogovića. Maksimović se oglušio na skandiranje domaćih navijača osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću i nijednog trenutka nije zaustavio meč, kako pravila nalažu u takvim situacijama. O perfidnim odlukama i seckanju igre na štetu našeg tima, koje su direktno uticale na rezultat, uzaludno je govoriti.

I da stvar bude još gora nismo želeli da verujemo u informacije koje smo dobijali pre meča, da je sudija tu sa „zadatkom”. Ovo je poslednji poziv organima FSS da reaguje na ovakva dešavanja i proveri ko postavlja pravila i čiji se zadaci izvršavaju. Ukoliko se ovako nastavi nema smisla da se dalje takmičimo. Novi Pazar će uputiti žalbu na suđenje - kaže se u saopštenju UO Novog Pazara.

BONUS VIDEO: Pozdrav Aleksandra Đorđevića i Novaka Đokovića posle meča Srbije i Austrije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.