NEMAMO PRAVA NA GREŠKU, PRITISAK JE I DALJE VELIKI! Crno-beli dočekuju Spartak bez dva defanzivca! (FOTO)
Foto: Fonet

SUPERLIGA, 18. KOLO

NEMAMO PRAVA NA GREŠKU, PRITISAK JE I DALJE VELIKI! Crno-beli dočekuju Spartak bez dva defanzivca! (FOTO)

Utakmica protiv Spartaka se igra u nedelju od 17.00 na stadionu u Humskoj

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana dočekaće u nedelju subotički Spartak u utakmici 18. kola Super lige Srbije. - Baš teška utakmica pred nama, igramo protiv trenutno treće ekipe šampionata. To je odlična ekipa koja se nalazi u odličnom, pobedničkom momentu, a mi dolazimo posle evropske utakmice i znamo da su te utakmice duplo teže. Spremni smo, ekipa je svesna da je napravila veliku stvar i ne želimo da se kockamo, želimo da nastavimo kontinuitet dobrih igara - rekao je Đukić novinarima na Sportskom centru Teleoptik.

Iliev posle istorijskog uspeha: MIŠEVI pričaju kako vole Partizan, a MRZE ga kao i SEBE! (VIDEO)

Iliev potvrdio! Nekadašnji reprezentativac Srbije je prioritet u zimskom prelaznom roku! (FOTO) Partizan je drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 42 boda, četiri manje od prvoplasirane Crvene zvezde, dok je Spartak treći sa 32.

foto: EPA/Koča Sulejmanović

Đukić je naveo da za sutrašnji meč neće moći da računa na Miroslava Vulićevića i centarhalfa Nemanju Miletića zbog lakših povreda, dok su ostali igrači spremni za utakmicu. - Miletić će popodne odraditi magentnu rezonancu da vidimo koji je stepen povrede, ali mislimo da nije ništa ozbiljno jer je danas odradio deo zagrevanja. Smatramo da se radi o lakšoj povredi i da će biti odsutan samo sutra, isto važi i za Vulićević - kazao je Đukić.

foto: Filip Plavčić

Partizan je u četvrtak pobedio švajcarski Jang bojs i plasirao se u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa je novinare zanimalo da li će crno-beli sada, nošeni tim uspehom, lakše stizati do pobeda u Super ligi. - Lakše neće biti sigurno, može samo da bude teže. Svi su do sad dolazili da pobede šampionski Partizan, a sada dolaze da pobede i šampionski i evropski Partizan. Motivacija je još veća kod protivničkih igrača, ali i naša svetinja je još veća, branimo Partizan - rekao je Đukić. - Rekao sam igračima da moraju da uđu maksimalno angažovano u utakmicu jer smo svesni da je Spartak ozbiljan protivnik koji nije slučajno na trećem mestu - dodao je Đukić.

foto: Filip Plavčić

On je naveo da je njegova ekipa pod pritiskom jer zaostaje za Zvezdom, ali da se dobro nosi sa tim. - Veliki je pritisak kada ste stalno na ta četiri boda razlike, znate da nemate prava na grešku, ali mi se dobro nosimo sa tim i u svakom kolu pokušavamo da smanjimo razliku. Tako ćemo ući i u ovu utakmicu, da probamo da pobedimo i da vidimo šta će rival da uradi. Najbitnije je da mi odradimo sve kako treba, ne treba previše da se mislimo šta će uraditi Zvezda - rekao je Đukić. Utakmica se igra u nedelju od 17.00 na stadionu u Humskoj.

SUKOB NAVIJAČA I IGRAČA PARTIZANA? Terali ga sa tribina, a tim ga ne da ni za živu glavu! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Danilo Pantić posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.