NE PLAŠIMO SE NIKOGA, PA NI ZVEZDE! Lalatović pun optimizma najavljuje derbi meč na Banovom brdu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

temperamentno

NE PLAŠIMO SE NIKOGA, PA NI ZVEZDE! Lalatović pun optimizma najavljuje derbi meč na Banovom brdu! (FOTO) (VIDEO)

Jednostavno, ja ne vidim slabo mesto u timu. Doveli su proverene igrače iz Srbije, stranci donose prevagu. Na svim pozicijama imaju po dvojicu sjajnih igrača...

Objavljeno:

U nedelju u okviru 18. kola sastaće se ekipe Čukaričkog i Crvene zvezde. Obe ekipe nalaze se u dobroj formi i beleže sjajne rezultate u domaćem prvenstvu tako da svi očekuju zaniimljivu utakmcicu punu uzbuđenja i neizvesnosti.

SUKOB NAVIJAČA I IGRAČA PARTIZANA? Terali ga sa tribina, a tim ga ne da ni za živu glavu! (FOTO) (VIDEO)

Milojević: Pitajte moju ženu i ćerku za koga će navijati u duelu sa Čukaričkim! - Moram da kažem da sam prezadovoljan igrom, ne samo protiv Napretka, nego i na svim ovim utakmicama iz prethodnog perioda. Imamo sjajan niz od 14 utakmica na kojima smo zabeležili samo jedan poraz - počinje priču trener Čukaričkog Nenad Lalatović.

foto: Beta

Ekipa sa Banovog brda ne zna za poraz na poslednjih deset utakmica, a strateg Čukaričkog tvrdi da je prezadovoljan onim što njegovi izabranici pokazuju u prethodnom periodu. - Sve zasluge za dobre rezultate idu igračima, ono što tražim od njih već godinu dana to polako dolazi na videlo. U ovom trenutku sam jako zadovoljan kako igra moja ekipa - dodao je Lalatović i zatim nastavio:

- Čeka nas jako teška utakmica. Ne osvrćemo se na njihov umor, imali su meč više od nas ali to su velike utakmice koje su igrali da prezime u Evropi. Adrenalin će im biti veliki, jure da osvoje titulu. Prema tome, za njih umor ne postoji, a ne postoji ni za nas - kaže trener Čukaričkog.

Prethodni međusobni susret dva tima su odigrala na našem najvećem stadionu, a pobedili su crveno-beli. Meč je obeležila povreda Jovičića posle duela sa Drinčićem. - Crvena zvezda je jaka kao koletiv. Jednostavno, ja ne vidim slabo mesto u timu. Doveli su proverene igrače iz Srbije, stranci donose prevagu. Na svim pozicijama imaju po dvojicu sjajnih igrača. Njihov adut je jak kolektiv i idividualni kvalitet - ističe Lalatović.

foto: Saša Pavlić Koky

Trener Čukaričkog dodao je da očekuje lepu utakmicu, pun stadion, i da se njegova ekipa prikaže u što boljem svetlu i napravi povoljan rezultat. - Mi se ne branimo ni protiv koga, to svi znaju. Branimo se samo ako je protivnik previše bolji od nas i ako nas natera na to. Crvenu zvezdu respektujemo, ne plašimo se, igraćemo hrabro i daćemo sve od sebe - zaključio je Lalatović.

BOMBA NA MARAKANI? Delije, ovakav transfer do skoro NIJE MOGAO NI DA SE ZAMISLI! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Danilo Pantić posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.