Rodić: Vratiće se kad bude najpotrebnije, Delije bi protiv Kelna gledale i sa krova Marakane! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NE OČAJAVA...

Rodić: Vratiće se kad bude najpotrebnije, Delije bi protiv Kelna gledale i sa krova Marakane! (FOTO)

Zvezda i je posle 0:0 u Belorusiji i pobede Kelna protiv Arsenala u poziciji da o plasman u narednu fazu odlučuje protiv nemačkog tima 7. decembra na domaćem terenu

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić, koji je protiv BATE-a u Borisovu propustio tri odlične šanse, ukjlučujući i pogođenu prečku, izjavio je da se nada kako će mu sreća već protiv Kelna vratiti dug.

- Ne razmišljam više o toj prečki, bilo pa prošlo. Verujem da će se vratiti kada bude najpotrebnije, možda već protiv Kelna. Odigrao jesam dobru utakmicu u ofanzivi, ali ne razmišljam o svom učinku, važno je da ekipa kao celina dobro funkcioniše, naročito zadnja linija čiji sam deo. Sve mi je lakše da igram, polako prolazi i bol u prstu sa kojim sam imao dosta problema ove jeseni i to se odražava i na moje partije - rekao je Rodić po sletanju na beogradski aerodrom i prospavane noći u Minsku.

foto: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Zvezda i je posle 0:0 u Belorusiji i pobede Kelna protiv Arsenala u poziciji da o plasman u narednu fazu odlučuje protiv nemačkog tima 7. decembra na domaćem terenu.

IZGOREO OD BESA: Reakcija Nebojše Čovića na kraju meča dovoljno govori koliko je bio besan! Zamalo je bacio telefon! (VIDEO)

- Verujem da će biti krcat stadion, da ćemo imati odličnu podršku. Znam da bi naši navijači i sa krova Marakane gledali tu utakmicu da mogu. Prolaz dalje je nešto u šta svi verujemo, i ne samo u prolaz, nego i u pobedu protiv Kelna. Neće biti lako, ali mi znamo koliko možemo - poručio je Rodić.

BONUS VIDEO: Vulićević sa Grobarima vodi navijanje posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.