VRISAK IZNAD HUMSKE, OČI PUNE SUZA: Ivica Iliev je eksplodirao, Grobari 2 njegova klipa ne prestaju da dele! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center

Nije bilo srećnijeg od njega

VRISAK IZNAD HUMSKE, OČI PUNE SUZA: Ivica Iliev je eksplodirao, Grobari 2 njegova klipa ne prestaju da dele! (VIDEO)

Izazvao je oduševljenje svojom reakcijom na pobedu i plasman Partizana u narednu rundu Lige Evrope

Objavljeno:

Partizan će posle 12 godina i na proleće igrati u Evropi. Crno-beli su pobedom nad Jang Bojsom obezbedili prolazak grupne faze Lige Evrope.

Transparent sa imenom i prezimenom Ratka Mladića je ipak viđen sinoć u Ligi Evrope! Ali to nisu uradile ni Delije, ni Grobari! (FOTO) (VIDEO)

Junaci trijumfa bili su strelci golova Tavamba i Ožegović, a čini se da srećnijeg čoveka od Ivice Ilieva u Srbiji nije bilo, jer je očigledno ona sve to doživeo na najemotivniji način.

Na snimku iz lože stadiona u trenutku kada je sudija označio kraj utakmice, svi su poskakali i radovali se, ali je sportski direktor crno-belih apsolutno izdominirao u toj situaciji.

Vrištao je, potpuno crven u licu, gledao ka nebu i bio na ivici da zaplače, pre nego što su ga dohvatili ostali članovi uprave.

Takođe, na internetu je odmah počela da kruži i montaža, koja je posebno postala popularna među Grobarima, a to je napad i vikanje Ilieva na novinare zbog Ognjena Ožegovića kada je promovisan nekadašnji igrač Crvene zvezde i postavljeno mu pitanje o njegovoj prošlosti.

Iliev je tada rekao da on lično stoji iza mladog napadača, a ovaj mu je vratio to golom vrednim evropskog proleća, pa je verovatno i to još jedan razlog zašto je Iliev bio toliko emotivan.

BONUS VIDEO: Tavamba posle pobede nad Švajcarcima i prolaska u nokaut fazu Lige Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.