Milojević posle BATE-a: Mi nikada ne kalkulišemo! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

tako i treba

Milojević posle BATE-a: Mi nikada ne kalkulišemo! (FOTO)

A i Zvezdan Terzić je imao šta da kaže...

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da mora da bude zadovoljan bodom protiv BATE Borisova i da želi pobedu nad Kelnom i plasman u narednu fazu Lige Evropa.

- Mogu da budem zadovoljan, moramo da budemo zadovoljni bodom. Bez kalkulacija, pokazali smo da smo ekipa koja je došla da se nadigrava i igra na pobedu. Moja filozofija je takva da ako se od početka braniš, nemaš puno šanse da uradiš to što si zamislio. Mislim da smo imali odlične šanse, ali jednostavno nismo dali gol - rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Borisovu.

KATASTROFA! NEVERICA! Najgori KOŠMAR svih navijača Zvezde je upravo postao java! (FOTO) (VIDEO)

Zvezda je igrala bez golova sa ekipom BATE Borisov i u poslednjem kolu Grupe H Lige Evropa će imati šansu da se plasira u narednu fazu. Srpski klub ima šest bodova, koliko i Keln, dok BATE ima jedan manje. Arsenal ima 10 i obezbedio je prvo mesto.

foto: news1/dado Đilas

Keln je u petom kolu pobedio Arsenal sa 1:0, a Milojević to vidi kao dobru pozivnicu za predstojeći duel sa nemačkim klubom.

UFFFF! Delijama je u Areni stalo srce na trenutak, a potom je počelo da udara u ritmu navijačkih pesama sa Severa! (VIDEO)

- Rezultatom u Kelnu očekujemo punu Marakanu. Igraćemo na našem stadionu, pred našom publikom i želimo da pobedimo Keln i da prođemo u narednu rundu - kazao je Milojević. Kada je reč o samoj utakmici protiv BATE Borisova, Milojević je rekao da je izuzetno zadovoljan.

- Igrali smo mnogo bolje nego u Beogradu. Tad smo malo bili pod euforijom. Nije nam BATE pravio ikakav problem. U igri morate da imate činjenicu da će protivnik da napravi neku šansu. Sve u svemu sam zadovoljan i mislim da smo odigrali dobru utakmicu - rekao je trener Zvezde.

On je naveo da ga ne brine realizacija zbog brojnih propuštenih prilika u Belorusiji.

- Realizacija... Tako vam je to u fudbalu, tako treba i prihvatiti. Dobro je što smo odigrali čvrstu, dobru odbranu. Pozitivno je što pravimo šanse, golovi će doći. Imamo dobre napadače i ne brinem se što se toga tiče - rekao je Milojević.

Utakmica između Zvezde i Kelna u poslednjem kolu grupne faze igraće se 7. decembra od 21.05 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda rekao je da je ekipa svesna šta je čeka u poslednjem kolu grupne faze Lige Evropa i da se ne plaši da će igrači pasti pod pritiskom protiv Kelna.

- Nadam se povoljnom ishodu i da će Zvezda posle 25 godina ponovo igrati na proleće u Evropi. Ova ekipa je pokazala da može da igra pod pritiskom. Igrači su svesni šta ih očekuje. Nemce nikad ne smete da potcenite, Nemci su uvek Nemci. Biće mnogo teška utakmica, ali ovaj tim je spreman za najveće psihološke i fizičke napore", rekao je Terzić agenciji Beta u Borisovu.

Zvezda je igrala nerešeno bez golova sa ekipom BATE u pretposlednjem kolu Grupe H Lige Evropa.

Crveno-beli imaju šest bodova, koliko i Keln, sa kojim će igrati u poslednjem kolu. BATE ima jedan manje i gostovaće Arsenalu, koji je obezbedio prvo mesto u grupi. Terzić je naveo da žali za pobedom u Belorusiji, uprkos tome što ona ne bi mnogo promenila situaciju pred poslednju utakmicu.

- Šteta što nismo poentirali sa tri boda kada smo igrali ovako kvalitetno. Bili smo bolji, dominirali svih 90 minuta, ispromašivali se... Bili smo superiorni i pokazali da Crvena zvezda može da igra sa svakim klubom u Evropi, bilo gde - kazao je Terzić.

foto: Nebojša Mandić

Poslednje kolo protiv Kelna igraće se 7. decembra na stadionu "Rajko Mitić".

- Čeka nas spektakl i nadam se najboljem - istakao je Terzić.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.