KATASTROFA! NEVERICA! Najgori KOŠMAR svih navijača Zvezde je upravo postao java! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

liga evrope, 5. kolo

KATASTROFA! NEVERICA! Najgori KOŠMAR svih navijača Zvezde je upravo postao java! (FOTO) (VIDEO)

Loše vesti za sve Delije, crveno-beli se ovome nikako nisu nadali

Objavljeno: 09:06h

U sredu je širom Starog kontinenta odigrano peto kolo Lige Evrope.

Ono što najviše zanima Delije je duel u Nemačkoj. Tuje Keln iznenađujuće savladao Arsenal 1:0 i tako zakomplikovao sudbinu Crvene zvezde pred poslednji meč 7. decembra koji igra u Beogradu upravo protiv nemačkog kluba.

FENOMENALNO! San navijača Zvezde je da se ova scena iz Arene iznova i iznova ponavlja! (FOTO)

Sada je računica ovakva... Crveno-beli prolaze dalje ako pebede Keln na Marakani, ali i u slučaju nerešenog rezultata, ali tada će se pratiti i meč iz Londona u kojem će gostovati BATE koji nikako ne sme da pobedi. Svi znate šta bi značio poraz...

GOTOVO! Meč nije još ni počeo, a Zvezda je POPILA KAZNU! Na meču sa Kelnom NEĆE BITI DELIJA? (FOTO)

U nokaut fazu takmičenja zasad su prošli Arsenal, Estersund, Salcburg, Lacio, Nica, Plzen, Steaua, Zenit i Real Sosijedad.

foto: AP

U prvih 45 minuta Arsenal je bio daleko bolji rival, ali nisu uspevali da iskoriste svoje prilike pred golom Tima Horna. Sredinom drugo dela Tobdžije su skrivile jedanaesterac, a siguran sa kreča bio je Žirasi, i Keln je došao u prednost. Arsenal kao da nije bio previše motivisan u nastavku da dođe do poravnanja, a situacija iz Borisova dovela je do toga da uprkos porazu obezbede plasman u nokaut fazu.

Ceo meč u dresu Kelna odigrao je bivši igrač Partizana Miloš Jojić.

Tako će o drugom putniku iz Grupe H u šesnaestinu finala takmičenja uz Arsenal odlučivati direktan duel Zvezde i Kelna 7. decembra na "Rajku Mitiću".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Što se tiče grupe u kojoj je Partizan, tu je sve jasno. Skenderbeg je iznenadio Dinamo Kijev u Albaniji i bilo je 3:2.

Ljiljaj, Džejms i So su pogađali redom u 18, 52. i 56. minutu, a Cigankov i Rusin su pogađali za Ukrajince u 16. i 91. minutu.

Kijevljani i Partizan idu dalje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Fudbaleri Viljareala plasirali su se takođe plasirali u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto su večeras na gostovanju pobedili Astanu sa 3:2 u petom kolu Grupe A.

Viljareal je prvi na tabeli Grupe A sa 11 bodova, Astana je druga sa sedam, dok je Slavija iz Praga treća sa pet iz četiri utakmice, dok je Makabi Tel Aviv poslednji, četvri s jednim bodom.

Astana je pred svojim navijačima povela golom Žuniora Kabanange u 22. minutu, da bi 39. izjednačenje Viljarealu doneo Raba. Nerešenim rezultatom otišlo se na poluvreme, da bi gosti iz Španije u drugom delu nadigrali Kazahstance.

Preokret Viljarealu doneo je Sedrik Bakambu u 65. minutu, a isti igrač je u 83. rešio pitanje pobednika. Astana je prekao Patrika Tvumasija u 88. minutu samo ublažila poraz.

Burno je bilo i na Gudison parku... Atalanta je demolirala Everton sa čak 5:1!

Strelci za italijanskog predstavnika bili su Kristante u 12, odnosno 64. minutu, Gosens u 86. i Kornelijus u 88. i 94. minutu.

Lion je u okviru iste grupe, grupoe E savladao Apolon sa 4:0, ali tu je bilo sve poznato i pre mečeva 5. kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara na treningu Partizana pred meč sa Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.