OGLASIO SE NECA RADONJIĆ: Od njegove poruke Delijama će krenuti suze na oči! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

DRŽ' se, mali...

OGLASIO SE NECA RADONJIĆ: Od njegove poruke Delijama će krenuti suze na oči! (FOTO)

Fudbaleri Zvezde igraju u četvrtak od 19 časova u Belorusiji protiv ekipe BATE Borisov, utakmicu petog kola Grupe H u Ligi Evropa, a na tom meču, kao i na svim utakmicama do proleća, neće moći da računa na jednog od najboljih igrača

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić odsustvovaće dve nedelje sa terena zbog povrede stopala i propustiće predstojeću utakmicu protiv BATE Borisova u Ligi Evropa. - Želim da se izvinim saigračima, treneru i naravno vernim navijačima što neću biti u mogućnosti da zbog povrede na stopalu prisustvujem jednoj od bitnih utakmica.

foto: FK Crvena zvezda

Ako je nekome žao, verujte mene boli do srži. Moraću da napravim pauzu od dve nedelje, da bi mi kost što pre srasla - saopštio je Radonjić na društvenim mrežama.

PAKAO BI BIO ODMOR! I to ne samo pred BATE! Zvezdi se dogodilo ono najgore... (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Zvezde igraju u četvrtak od 19 časova u Belorusiji protiv ekipe BATE Borisov, utakmicu petog kola Grupe H u Ligi Evropa.

Zvezda je druga na tabeli sa pet bodova, prvoplasirani Arsenal ima 10, BATE je treći sa četiri boda, a Keln je poslednji sa tri boda.

REKAO JE "NE MOGU DA DIŠEM" I ONDA JE ZAUVEK SKLOPIO OČI: Zbog njegove smrti su poslednji put bili ujedinjeni svi navijači u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.