Koliko moraš da budeš bez mozga uradiš ovo?! Da smo na mestu njegovih saigrača čistio bi nam kopačke do kraja godine za kaznu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ Fred .G

gluplje ne može biti

Koliko moraš da budeš bez mozga uradiš ovo?! Da smo na mestu njegovih saigrača čistio bi nam kopačke do kraja godine za kaznu! (VIDEO)

Samo dakažemo da je Herman Luks iskusan golman koji više od decenije ima iskustva iz Argentine i Primere

Objavljeno: 16:04h

Koliko mozga treba da imate, a uz to ste iskusan golman da biste napravili glupost kakvu je napradio čuvar mreže River Plejta u duelu sa Independijenteom.

Herman Luks ima 35 godina i iza sebe više od decenije branjenja u vrhunskom fudbalu, što u Argentini, što u Primeri, ali ono što je uradio na ovom susretu ne rade ni deca u petlićima.

On je želeo da spreči da protivnički fudbaler izađe 1 na 1 sa njim posle jedne dubinske lopte i to istrčavanjem poput Manuela Nojera, ali je loše procenio let lopte i kako će ona odskočiti.

A ona ga je preskočila i on onda čini još gluplji potez, pa umesto da prihvati svoj kiks i prepusti protivniku da postigne gol, on procenjuje da je bolje da dobije crveni karton i hvata namerno loptu obema rukama van šesnaesterca.

Direktan crveni karton i to u 19. minutu, pa je River morao da igra sa igračem manje računajući i nadoknade vremena još 80 minuta. Naravno, da nisu uspeli toliko da izdrže da ne prime gol i na kraju su poraženi 1:0 pogotkom Dominga u 82. minutu.

BONUS VIDEO: Sudiju tukli svi, od prvotimaca do ekonoma! Spasavao glavu bekstvom preko ograde!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.