ZAHVALJUJEM SE BOGU, ALI ŽELEO SAM DA DAM 5 KOMADA! Boaći gladan uspeha posle ubedljive pobede nad Radom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

NEZAUSTAVLJIV

ZAHVALJUJEM SE BOGU, ALI ŽELEO SAM DA DAM 5 KOMADA! Boaći gladan uspeha posle ubedljive pobede nad Radom! (FOTO) (VIDEO)

Ne takmičimo se ko će postići vise golova, ne opterećujemo se brojkama...

Objavljeno:

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Rad rezultatom 6:1, a čak četiri gola postigao je Ričmond Boaći.

Srbija dobila još jednog predstavnika na Mundijalu! (FOTO)

- Zahvaljujem se Bogu što nam je dao snage da ostvarimo ovakvu pobedu i osvojimo nova tri boda, to je najvažnije za mene u ovom trenutku. Fantastičan je osećaj postići četiri pogotka na jednoj utakmici i sve ih posvećujem Bogu. Želeo sam da dam bar još jedan. Što više dajem golove to ih više želim, gladan sam uspeha - rekao je Boaći.

foto: Beta

I na terenu Boaći i Pešić dokazali su da među Zvezdinim špicevima ne postoji konkurencija.

- Pešić mi je odlično asistirao kod gola, on je sjajan igrač i mnogo mi je drago što je on postigao dva gola. Ne takmičimo se ko će postići vise golova, ne opterećujemo se brojkama. Nakon svakog meča se zahvalim svojim saigračima, svi smo zajedno zaslužni za svaku pobedu. Kod nas u svlačionici vladaju jedinstvo i ljubav, to stvara tim. U ekipi u kojoj nema ljubavi nikada ne možete da nađete fantastičnog igrača.

Izabranici Vladana Milojevića kreću sa pripremom za susret sa BATE Borisovim u Ligi Evrope.

- Naš trener je pravi borac i pobednik. On veruje u nas u svakom trenutku i uči nas da svakoj utakmici pristupamo na isti način. Zato ne mislim da nas očekuje odlučujuća utakmica u Belorusiji, za našu ekipu svaki susret je podjednako važan. Danas smo ostvarili fantastičnu pobedu i planiramo da na isti način igramo i meč u Ligi Evrope. Moramo da budemo fokusirani i odlučni, da damo sve od sebe i da slušamo šta trener traži od nas. Onda nam je uspeh zagarantovan - poručio je Boaći

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.