Na pomen njihovih 14 imena Grobari nemaju komentar, već samo odmahuju rukom! (VIDEO)

stranci bez kvaliteta

Na pomen njihovih 14 imena Grobari nemaju komentar, već samo odmahuju rukom! (VIDEO)

Nekoliko trenera Partizana je imalo stav da strani igrač mora da bude duplo kvalitetniji od domaćeg kako bi igrao u crno-belom dresu* Ovi igrači bilo su daleko ispod tog nivoa
Objavljeno: 09:19h

Prisetili smo se pre nekoliko dana prvih stranaca u Partizanu, kineskog dvojca - Đia i Liu, koji nisu ostali upamćeni po svojim dobrim igrama, već pre svega po tome što su u to vreme bili prava egzotika na terenima bivše Jugoslavije. Vođeni time, nismo mogli da se ne prisetimo nekih drugih transfer promašaja crno-belih kada su u pitanju inostrani fudbaleri, a bilo je dosta onih koji su ostavili još manji trag od dvojice Kineza. 1. Oladipupo Martins - Tragično preminuli brat poznatijeg Obafemija Martinsa, stigao je 2002. u Partizan, u kome je prošao probu, pošto se prethodno nije dokazao u dresu Intera. Nije stigao da zabeleži nijedan nastup u prvom timu, a za Teleoptik je odigrao par desetina mečeva, pre nego što se vratio nazad u Nigeriju. Preminuo je od srčanog udara 2011. godine.

2. Kim Či-Vu - Južnokorejski fudbaler došao u zimu 2005. godine sa oreolom mladog reprezentativca svoje zemlje na šestomesečnu pozajmicu tokom koje nije uspeo da se izbori za ostanak u Beogradu i vratio se u rodnu zemlju. I dalje nastupa za Seul. Gde su i šta rade Partizanovi Kinezi Điu i Liu? Jedan bio u zatvoru zbog nameštanja! 3. Asen Nikolov - "Bugarski Bebeto", tako je bio predstavljen medijima u leto 2006. godine kada ga je Miodrag Ješić doveo. Ipak, odigrao je jedva dvadesetak minuta protiv ČSK Čelareva u Kupu, posle čega je isti trener po čijoj je želji došao izjavio da je osramotio dres Partizana. Na kraju je završio karijeru u francuskom niželigaškom poluamaterskom klubu.

4. Vitor Ugo Tako bismo mogli da opišemo ovog Brazilca koji je došao 2007. godine i posle polusezone se vratio u domovinu, a poslednji put je igrao u Meksiku pre dve godine.
5. Ednilson U Partizanu je odigrao 14 utakmica bez postignutog gola, a poslednji angažman mu je bio u Vašašu odakle je otpušten bez ijednog nastupa.
6. Vašington Poslednje što smo čuli je da fudbalski hleb zarađuje u Iraku.
7. Kamel Zaim
Za 6 meseci u Partizanu odigrao isto toliko utakmica i vratio se u svoju zemlju. Poslednjih nekoliko godina igra u Bizertinu, gde je Ratko Dostanić trener.
8. Aleksis N'gambi ali nije uspeo da se izbori za mesto štopera i zimu otišao u letonsku ligu. Igrao je posle toga u Grčkoj i Rumuniji.
9. Dominik Adija u Humskoj je upamćen uglavnom po nezaiteresovanom kretanju po terenu i zbog toga nije opravdao ni delić talenta. Sada igra na Tajlandu.
10. Džozef Kizito Kizito je za crno-bele odigrao svega 14 utakmica i nije pružao partije kakve su se od njega očekivale. Vratio se u domovinu, gde trenutno nastupa za Viktoriju iz Kampale.
11. Anderson Markeš s obzirom na česte povrede štopera. Nakon avanture u Humskoj, nastupao je Ćearu, a sada je član brazilskog Red Bula.
12. Eduardo Pašeko Nastupao je za tim iz Humske na 16 utakmica, a postigao je četiri pogotka. Posle Srbije vratio se u Sao Kaetano.
13. Mohamed Zubija Nastupao je za crno-bele samo četiri puta, nakon čega se kasnije vratio u Sfaksijen, klub u kojem je i ponikao, a trenutno ga trenira Ratko Dostanić u Bizertinu.
14. Erik Đemba-Đemba Posle Srbije, usledila je selidba u Sent Miren, pa zatim Čenaj, pa u Indoneziju.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.