Đukić: Saša Ilić i Tavamba su nam dali ideju koja je nedostajala! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

KRATKO I JASNo

Đukić: Saša Ilić i Tavamba su nam dali ideju koja je nedostajala! (FOTO)

- U prvom poluvremenu nismo uspeli da napravimo igru. Dominirali smo, ali dosta jalovo. U drugom je sve bilo dosta bolje. Ovo pobeda nam daje sigurnost i podiže samopouzdanje - rekao je Đukić posle duela sa Radom (3:0)

Objavljeno:

Miroslav Đukić je priznao kako su igrači Partizana imali problema da slome otpor Rada u završnoj utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

Na kraju je ispalo ubedljivo rezultatski.

- U prvom poluvremenu nismo uspeli da napravimo igru. Dominirali smo, ali dosta jalovo. U drugom je sve bilo dosta bolje. Ovo pobeda nam daje sigurnost i podiže samopouzdanje - rekao je Đukić posle duela sa Radom (3:0).

foto: Fonet

Dvostruki strelac bio je Zoran Tošić, pred kraj je mrežu Dejanovića zatresao i Marko Janković, ali je ključ utakmice bio u rukama Saše Ilića koji je ulaskom i pasovima unapred povezao igru crno-belih.

- Saša Ilić i Tavamba su nam dali ideju koja nam je nedostajala. Onda su svi proradili, najpre Toške, pa svi ostali - dopunio je Đukić.

Simultanka u nastavku, Janković majstorijom stavio tačku na meč! Partizan u 1/4 finalu Kupa! (FOTO) (VIDEO)

Slađan Nikolić je skoro identično je ocenio susret na Topčiderskom brdu.

- Pokazali smo taktičku discipinu u prvom poluvremenu, bili odlični, ali je Partizan u drugom delu promenio odnos snaga uvođenjem Saše Ilića i Tavambe - dodao je strateg Rada.

BONUS VIDEO: Samardo Semjuels za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.