Milojević: Pokazalo se da mogu da računam na svakog igrača! To je poenta... (FOTO)
Foto: EPA

JASAN KAO I UVEK

Milojević: Pokazalo se da mogu da računam na svakog igrača! To je poenta... (FOTO)

- Olakšao nam je posao crveni karton. Borac je dobra ekipa, znaju šta hoće, dobro se brane. Međutim, taj detalj nam je olakšao - dodao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević imao je razloga za zadovoljstvo. Crvena zvezda je trijumfom u Čačku (4:0) overila plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Uspeo je Milojević da odmori pojedine igrače i sačuvao ih za naredne izazove.

- Zadovoljan sam. Igrači su pokazali da su vredni i poslušni. Ja sam zahtevan, uvek tražim više nego što oni misle da mogu da daju. Pokazalo se da na svakog igrača mogu da računam. To je poenta, a rezultat dođe i prođe - poručio je trener Vladan Milojević.

foto: Filip Plavčić

Možda bi Zvezda naišla na tvrdo da Borac nije ostao sa igračem manje u 12.minutu.

Zvezda rutinski do četvrtfinala Kupa Srbije! Milijaš kao u najboljim danima! (FOTO) (VIDEO)

- Olakšao nam je posao crveni karton. Borac je dobra ekipa, znaju šta hoće, dobro se brane. Međutim, taj detalj nam je olakšao - dodao je Milojević.

Trener Borca Igor Spasić bio je kratak. Možda je između redova aludirao na odluku sudije Obradovića da isključi Kostića.

- Bili su prejaki, imali su pun posed. Ne bih mnogo pričao, sve ste videli u televizijskom prenosu. Mi moramo da se fokusiramo na prvenstvo, mislim da ne zaslužujemo ovu poziciju na tabeli - rekao je Spasić.

BONUS VIDEO: Samardo Semjuels za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.