Zvezda bi htela potencijalnog reprezentativca koji košta papreno, ali rečenica kojom je odjavio Partizan daje nadu da ga mogu dovesti! (VIDEO)
Foto: AP

Malo je poznat delijama

Zvezda bi htela potencijalnog reprezentativca koji košta papreno, ali rečenica kojom je odjavio Partizan daje nadu da ga mogu dovesti! (VIDEO)

Nema tu mnogo matematike, jasno je da će crveno-beli teško moći da plate toliko obeštećenje, ali mogli bi da se umešaju neki drugi faktori

Objavljeno:

Ima još mesec i po dana do početka zimskog prelaznog roka i razumljivo je da su svi klubovi već okrenuti svojim metama koje će pokušati da dovedu.

Crvena zvezda već odavno pikira svoja prava pojačanja, koji će biti pre svega idealne zamene za neke od sadašnjih najboljih igrača za koje se očekuje da, ako ne ove zime, onda već na leto napuste Marakanu.

Posle priča o Milanu Jevtoviću, Benu i Mirku Ivaniću, sada se u javnosti pojavilo još jedno ime koje možda i nije toliko poznato ovdašnjim ljubiteljima fudbala.

Bivši mladi reprezentativac Švajcarske i potencijalni seniorski reprezentativac Srbije, Darko Jevtić, jedan je od pikova crveno-belih ove zime.

Momak rođen u Švajcarskoj već tri godine nosi dres poljskog Leha i spada među najbolje igrače Ekstra lige. O njegovim kvalitetima najbolje govori to da je ekipa iz Gdanjska letos odbila ponudu PAOK-a od 3,5 miliona evra za njega.

foto: Profimedia

Upravo to bi mogao biti i najveći problem za vicešampiona Srbije u ovom transferu, jer je Jevtić igrač pod ugovorom do 2020. godine i Poljaci traže visoko obeštećenje koje srpski klub teško da će moći da plati, iako je sam igrač isticao da bi voleo da se okuša u nekoj drugoj sredini i oproba u nekom novom izazovu.

Za njega je bio zainteresovan i Partizan, ali je on tada tu opciju glatko odbio poručivši kratko i jasno da navija za Crvenu zvezdu.

Inače, dok je selektor Srbije bio Radovan Ćurčić pričalo se o tome da dobije srpski pasoš i zaigra za "Orlove", ali je dolaskom Slavoljuba Muslina ta priča zamrla.

BONUS VIDEO: Samo što mu glavu nije odfikario! Žestok sudar pred očima gledalaca!

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.