Odveo ih na Svetsko prvenstvo, njima je to dovoljno: Dalić ostaje selektor Hrvatske i za Mundijal! (VIDEO)
Foto: AP

VIDEĆEMO KAKO ĆE SE TAMO SNAĆI

Odveo ih na Svetsko prvenstvo, njima je to dovoljno: Dalić ostaje selektor Hrvatske i za Mundijal! (VIDEO)

Dalić je posle otkaza Antu Čačiću preuzeo Hrvatsku pred baraž utakmice protiv Grčke i sjajnom igrom, pobedom 4:1 u Zagrebu i remijem u Atini 0:0, osigurao peto Svetsko prvenstvo za tu selekciju

Objavljeno:

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić vodiće ekipu na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine, potvrdio je predsednik tamošnjeg Fudbalskog saveza Davor Šuker.

Dalić je posle otkaza Antu Čačiću preuzeo Hrvatsku pred baraž utakmice protiv Grčke i sjajnom igrom, pobedom 4:1 u Zagrebu i remijem u Atini 0:0, osigurao peti Mundijal za tu selekciju.

foto: AP

- Već smo razgovarali sa Dalićem, mogu da potvrdim da će voditi reprezentaciju u Rusiju. Ostale su samo neke formalnosti koje ćemo da rešimo sutra, trebalo bi tada da se pojavi kod mene u kancelariji - rekao je Šuker, a prenosi Večernji list.

Tek što je počeo da vodi reprezentaciju, Krstajić je iznervirao velikana italijanskog fudbala! (VIDEO)

Da je dogovor postignut potvrdio je i selektor Zlatko Dalić.

- Spreman sam, što se mene tiče možemo da se dogovorimo za jedan minut. Čast i ponos je voditi hrvatsku reprezentaciju, verujem da ću sada dobiti priliku da je prvi put vodim na velikom takmičenju - rekao je Dalić.

Kao uslov ostanka Dalić je postavio da mu u stručnom štabu bude Dražen Ladić, bivši golman reprezentacije i čovek koji je često kritikovao rad FS Hrvatske.

ŽESTOKO! BRUTALNO! Bivši igrač Real Madrida IZVREĐAO Miroslava Đukića kao niko do sad! (FOTO)

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.