DOŠLO VREME ZA RASTANAK! Geret Bejl završava svoju misiju u Madridu! (FOTO)
Foto: AP

ENGLESKA JE LOGIČAN IZBOR

DOŠLO VREME ZA RASTANAK! Geret Bejl završava svoju misiju u Madridu! (FOTO)

Karijera odličnog krilnog fudbalera u padu je od Evropskog prvenstva na kome je blistao za Vels...

Objavljeno:

Najnovija povreda Gereta Bejla, koju je zadobio dok se još uvek nije oporavio od prethodne koja ga van terena držala još od septembra, bila je kap koja je prelila čašu i zbog toga je Real Madrid odlučio da proda skupocenog fudbalera.

NEĆU TAKO DA SE ZOVEM, NE SVIĐA MI SE IME! Boateng ne može da prežali grešku lekara! (FOTO)

"Kraljevski klub" je u leto 2013. godine Velšanina učinio najskupljim fudbalerom sveta, ali je sada vreme za rastanak i Real će već ove zime pokušati da ga proda.

foto: Reuters

Prethodnog leta pričalo se da su za njega zainteresovani Mančester junajted i Totenhem, ali pitanje je da li će i oni pristati na sumu koju traži madridski klub i koja uopšte nije povoljna - oni se nadaju da će za Bejla dobiti 85 miliona funti, pišu ostvrski mediji.

POMIRENJE DECENIJE NA POMOLU?! Srpski navijači pomažu Hrvatima da budu na stadionu u Atini! (FOTO) (VIDEO)

REŠENA AFERA "SUPERLIGA"! Krstajić zbog potpisanog ugovora morao da pozove fudbalere iz domaćeg šampionata! (FOTO) Karijera odličnog krilnog fudbalera u padu je od Evropskog prvenstva na kome je blistao za Vels, da bi nakon toga češće bio van terena, nego što je bio na njemu - i pružao dobre partije.

foto: AP

Propustio je više od 60 utakmica od dolaska u Real Madrid, i po svoj prilici mu sledi još šest nedelja pauze zbog povrede mišića leve noge, dok su njegovo odsustvo iskoristi Isko i Marko Asensio i nametnuli se kao prve opcije Zinedinu Zidanu.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle poraza Partizana u derbiju od Zvezde

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.