Grujić o odlasku iz Zvezde, Klopu, Božinovu, ko mu od saigrača znači na terenu...(FOTO) (VIDEO)

Otvorio dušu

Grujić o odlasku iz Zvezde, Klopu, Božinovu, ko mu od saigrača znači na terenu...(FOTO) (VIDEO)

Uprkos brojnim ponudama ne zanima ga ništa osim kvalifikacija za Ligu šampiona
Objavljeno: 19:52h

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove jeseni, Marko Grujić, rekao je da nije ni sanjao da će njegov klub biti toliko dominantan u prvenstvu i dodao da ga ne zanima ništa osim nastavka sezone i priprema za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zvezda je posle 22 kola ubedljivo prva u srpskom prvenstvu sa 62 boda, čak 25 više od drugoplasiranog Čukaričkog, a 26 u odnosu na "večitog" rivala Partizana. Liverpul
Grujić nije želeo da odgovori na pitanje da li ga je trener Liverpula, Jirgen Klop, lično pozvao telefonom.
Liverpul dolazi po Grujića i donosi džak para Zvezdi!
Ipak, na potpitanje da li je sa Klopom razgovarao na nemačkom ili engleskom jeziku, Grujić je uz osmeh odgovorio:"Na engleskom".
Grujiću smetaju priče da će se Zvezda "finansijski spasiti" njegovom prodajom jer, kako je rekao, tako veliki klub ne može da zavisi od igrača koji ima 19 godina.
Pored Liverpula, pominjali su se brojni klubovi zainteresovani za Grujića, ali je on kazao da ga lično niko nije zvao. Grujić je istakao da je maksimalno koncentrisan na planiranje i spremanje za prolećni deo šampionata Srbije, kao i za kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.
Printscreen Facebook
On je posebno govorio o Zvezdinom rekordu od 19 uzastopnih prvenstvenih pobeda, koji i dalje traje.
Valeriju Božinovu Božinov Grujiću u noćnom izlasku: Želim ti da budeš novi Džerard! (FOTO) Od svojih saigrača iz Zvezde, Grujić je izdvojio holandskog fudbalera Mičela Donalda, za koga je rekao da mu mnogo znači na terenu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.