ON JE ZVEZDIN MBAPE! Milioni stižu na Marakanu! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

to bi bilo lepo

ON JE ZVEZDIN MBAPE! Milioni stižu na Marakanu! (FOTO)

- Poslali smo pre mesec dana detaljan izveštaj o sportskim i poslovnim rezultatima koje je Zvezda ostvarila

Objavljeno:

Zvezdan Terzić je dao jedan opširan intervju za navijački portal "redstarbelgrade.rs" u kojem je govorio o aktuelnim pitanjima vezaim za Crvenu zvezdu.

IZNEO I PAPIRE! SVE U DINAR OBJASNIO: Terzić nikad nije ovako odgovarao na pitanja o zaradi, dugovima, procentima, pojačanjima! (VIDEO)

Prvi operativac tima iz Ljutice Bogdana je rekao da je Gasporm zadovoljan saradjom sa njegovim klubom, kao i da će saradnja biti biti produžune...

- Poslali smo pre mesec dana detaljan izveštaj o sportskim i poslovnim rezultatima koje je Zvezda ostvarila. Generalni direktor Aleksandar Djukov nam je poslao pismo u kom je rekao da je izuzetno zadovoljan svime što je Zvezda postiglaa produžetak ugovora sa Gaspromom nije pod znakom pitanja. Udostojio nas je posete i bio je mnogo duže ovde nego što je planirao. On je insistirao da se u zajedničkom saopštenju istakne da će kompanija Gasprom potpisati novi ugovor - rekao je Terzić.

On je za Dejana Joveljića, najvećeg bisera omladinske škole, rekao da bi mogao da bude kao Kilijan Mbape...

REKORD KARIJERE NIKOLE JOKIĆA! Nikola brojao do 41, ovo što je uradio Bruklinu NBA još nije videla!!! (VIDEO)

- Ja tipujem na Dejana Joveljića. Problem je samo što Zvezda ima velike takmičarske zahteve. Mi u ovom momentu forsiramo mlade, s obzirom na to kolike su nam obaveze. Imamo Račića, Luku Adžića, Luku Ilića. Kada smo razgovarali sa Vladanom Milojevićem, rekli smo da imamo dva puta, da osvojimo šampionsku titulu ili da uvek imaš dva mlada uvek u prvom timu. A mi bismo uvek i jare i pare, i mlade igrače i šampionsku titulu, Ligu Evrope i da ne prodamo nikog, sve bismo odjedno. Zaboravljamo da nismo imali licencu pre dve godine. Ne može se sve odjednom.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić luduje sa Delijama u Pioniru

(Espreso.co.rs/redstarbelgrade.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.