ZVEZDA MOŽE DA ZARADI BRUTALNE PARE: Ričmond Boaći na meti jednog od najbogatijih klubova na svetu, a nije reč o Čelsiju!
Foto: Reuters

biće miliona

ZVEZDA MOŽE DA ZARADI BRUTALNE PARE: Ričmond Boaći na meti jednog od najbogatijih klubova na svetu, a nije reč o Čelsiju!

Potvrđeno je da su zvali i raspitivali se o internacionalcu iz Gane

Objavljeno:

Crvena zvezda je u odličnoj poziciji da zaradi veliki novac na svom najboljem strelcu.

Zainteresovanih kupaca za Ričmonda Boaćija iz dana u dan je sve više i sve se više onih bogatijih klubova uključuju u trku.

Pisalo se o interesovanju brojnih evropskih klubova iz najjačih liga, a sada se o njemu raspituje i bogati kineski prvoligaš Šangaj Šenhua, o čijoj platežnoj moći dovoljno govori to da u svojim redovima ima trenutno najplaćenijeg igrača na svetu, Karlosa Teveza.

foto: EPA/Will Oliver

- Zvali su ljudi iz Šangaja, videćemo šta će da bude na kraju. Za Boaćija je interesovanje pokazalo nekoliko engleskih klubova, pre svih Everton. Ima i poziv iz Nemačke - rekao je za "Žurnal" Boaćijev menadžer Ivica Pavlović.

To i nije nikakvo čudo s obzirom da je za 10 meseci na Marakani postigao 30 golova, da je blistao u evropskim mečevima ove sezone i potpuno rehabilitivao svoju karijeru.

foto: AP

Ono što posebno može da raduje navijače Zvezde jeste da Boaćijev menadžer najavljuje da neće biti nikakvih problema da sjajni golgeter ostane do leta na Marakani, te da se neće insistirati na transferu u januaru.

- Ako procena ude da je Boaći neophodan Zvezdi za realizaciju prolećnih ciljeva, ostaće do juna. Ima veliki motiv da pomogne da se osvoji titula - poručio je Pavlović.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle sjajne partije u Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.