NIJE HTEO NI SRBIJU, NI BIH, NI HRVATSKU: Dok smo se borili za Svilara, ostali smo bez Milanovog bisera koji je već jednom napravio takvu grešku!
Foto: EPA/Riccardo Antimiani

Da li će se opet pokajati?

NIJE HTEO NI SRBIJU, NI BIH, NI HRVATSKU: Dok smo se borili za Svilara, ostali smo bez Milanovog bisera koji je već jednom napravio takvu grešku!

Mogao je da bira između 4 reprezentacije, a na kraju se opredelio za zemlju u kojoj je rođen

Objavljeno:

Srbija je uspela, barem koliko za sada znamo, da dobije bitku za Mileta Svilara, ali je zato ostala bez još jednog potencijalnog reprezentativca i velikog talenta koji je rođen van naše zemlje.

Dok je javnost bila okupirana pričom da li će ekstra talentovani golman Benfike izabrati Srbiju ili Belgiju, neopaženo je prošla vest da je još jedan biser sa ovih prostora odabrao ipak da igra za zemlju u kojoj je rođen.

Stefan Simić, mladi fudbaler Milana koji ove sezone igra izuzetno dobro na pozajmici u Krotoneu i predviđa mu se uspešna i velika karijera, odbio je pozive čak tri nacionalna saveza.

Iako je mogao da igra i za Srbiju, i za BiH, i za Hrvatsku, on se opredelio za zemlju u kojoj je rođen i za koju je igrao u mlađim kategorijama, Češku.

Perspektivni defanzivac je rođen u Pragu, a roditelji su mu iz Prijedora i do sredine devedesetih godina su živeli u Zagrebu.

On je karijeru počeo u Slaviji iz Praga, a sa 17 godina je prešao prvo u Đenovu, a potom i stigao među "rosonere".

Simić je već odbio jednom poziv u srpski tim i to u omladinsku selekciju koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu. To se tada pokazalo očito kao pogrešan izbor, a da li će se zbog ovog sada izbora pokajati, videćemo.

BONUS VIDEO: "Pukni zoro" pred utakmicu Srbija-Gruzija

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.