KOJA BUDALA, MAJKO MILA! Pred gnevnim protivničkim navijačima slavio gol kao Mesi u "El Klasiku"! Derbi Francuske prekinut! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/WILLY B

Ovo baš nije ni sportski gest

KOJA BUDALA, MAJKO MILA! Pred gnevnim protivničkim navijačima slavio gol kao Mesi u "El Klasiku"! Derbi Francuske prekinut! (VIDEO)

Nabil Fekir bi mogao da bude ozbiljno kažnjen zbog ovakvog ponašanja

Objavljeno: 09:14h

Jedan od najvećih derbija Francuske između Olimpika iz Liona i Sent Etjena nije završen, pošto je morao da bude prekinut 5 minuta pre kraja, a krivac za to je Nabil Fekir.

Igrač Liona je odlučio da isprovocira dodatno protivničke navijače i sipa im so na ranu zbog ubedljivog poraza kada je posle gola za 5:0 odlučio da istrči do njih i proslavi kao što je to uradio Lionel Mesi u prošlogodišnjem "El Klasiku".

Samo što je Argentinac to uradio pred navijačima Barselone, znači svog tima, a ovaj je to uradio pred gnevnim pristalicama "zelenih" koje ne samo da je razgnevio nego i izazvao da ulete na teren.

Oni su besni zbog njegove proslave uspeli da probiju obezbeđenje i veliki broj njih je uleteo u teren posle čega su svi igrači pobegli u tunel zajedno i sa provokatorom.

Iako su ga njegovi saigrači grlili i smejali se zbog njegovog gesta, vrlo verovatno je da će ga sačekati kazna od strane čelnika Lige 1 za takvo ponašanje.

BONUS VIDEO: Stojković posle trijumfa nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.