Liverpul silan u Londonu! Barnli nastavlja da šokira favorite! Njukasl bez Mitrovića poražen u poslednjem minutu! (VIDEO)
Foto: Reuters

PREMIJER LIGA, 11. KOLO

Liverpul silan u Londonu! Barnli nastavlja da šokira favorite! Njukasl bez Mitrovića poražen u poslednjem minutu! (VIDEO)

Barnli je došao do pobedonosnog gola preko Sema Vouksa...

Objavljeno:

Siromašni mečevi subotnjeg programa 11. kola Premijer lige.

Stouk i Lester odigrali su najzanimljiviji meč dana - 2:2.

GOTOVO! Mile Svilar je odlučio za koju reprezentaciju će igrati! (FOTO)

Krstajić se po prvi put oglasio kao selektor: Evo šta je imao da kaže! (FOTO)

Lester je poveo golom Ibore, izjednačio je Šaćiri, da bi u nastavku Marez ponovo doveo svoj tim u vođstvo, a jedva zagrejani Piter Krauč postiže gol za konačnih 2:2 posle samo nekoliko minuta na terenu.

Nakon pobeda nad Čelsijem i Evertonom - ekipa Barnlija pobedila je i "mlitavi" Sautempton za koji je danas 76. minuta igrao Dušan Tadić, ponovo bez konkretnog učinka utopivši se u sivilo čitave ekipe. Ubrzo po njegovom izlasku i Barnli je došao do pobedonosnog gola preko Sema Vouksa, što je bio i konačan rezultat današnjeg meča: Sautempton - Barnli 0:1.

Još tri meča igrana su u terminu od 16 časova i u sva tri su viđeni minimalci.

Brajton je slavio u gostima u Svonsiju pogotkom Mareja iz 29. minuta, Hadersfild je pobedio VBA golom Van la Pare iz 44. minuta, dok je Njukasl "poklekao" najkasnije, gol za 0:1 postigao je Kuk u 90. minutu.

Za ekipu Rafe Beniteza nije igrao Aleksandar Mitrović.

foto: Reuters

Liverpul je bez većih problema pobedio Vest Hem sa 4:1 i tako se pridružio Barnliju, odnosno Arsenalu i Čelsiju, koji imaju meč manje, na četvrtoj poziciji sa 19 bodova, dok ekipa Slavena Bilića, za koga je pitanje koliko još dugo će biti menadžer "čekićara".

Premijer liga, 11. kolo:

Subota:

Stouk - Lester 2:2 (1:1) /Šaćiri 39, Krauč 73 - Ibora 33, Mahrez 60/ Hadersfild - VBA 1:0 (1:0) /Van la Para 44/ Njukasl - Bornmut 0:1 (0:0) /Kuk 90+2/ Sautempton - Barnli 0:1 (0:1) /Vouks 81/ Svonsi - Brajton 0:1 (0:1) /Marej 29/ Vest Hem - Liverpul 1:4 Nedelja: Totenhem - Kristal Palas 13.00

Mančester siti - Arsenal 15.15

Čelsi - Mančester junajted 17.30

Everton - Votford 17.30

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Policajac udario šamar navijaču Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.