AMATERSKI! Kanga opet pravio gluposti! Šta o tome kaže Milojević? (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ČEMU TO, MAJSTORE?

AMATERSKI! Kanga opet pravio gluposti! Šta o tome kaže Milojević? (VIDEO)

Ne može da ukroti svoj vreli južnjački mentalitet, pa to ti je...

Objavljeno: 08:46h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici pokazala da se ne plaši Arsenala, ali i dodao da žali za dobrom prilikom Vujadina Savića, koji je pogodio prečku.

Arsenal je posle četiri kola u Grupi H sa 10 bodova obezbedio plasman u drugu fazu, Zvezda je druga sa pet bodova, BATE ima četiri, a Keln tri boda. - Ima još mnogo da se igra. Tu je Keln, koji je bundesligaš i ne možete da ga zanemarite. Čuo sam za rezultat utakmice protiv BATE-a, iskren da budem. Ali, stvarno ne razmišljam o tome. Sve su to dobre, respektabilne ekipe. Ako ništa drugo, mislim da će da bude zanimljivo do kraja - kazao je Milojević.

Alimpijević bez dlake na jeziku! Posle ovih njegovih reči će teška sramota obuzeti 99.9 posto Delija! (FOTO)

Upitan o "impresivnoj igri" protiv Arsenala, Milojević je rekao da uvek očekuje da njegovi fudbaleri budu dobri.

- Jednostavno, nemaju čega da se plaše. Oni su dobri igrači, profesionalci, koji vredno treniraju. Drago mi je što su pogledali u oči jedan Arsenal, koji je fantastična ekipa. To je potvrda da možemo sa svima i zbog toga mi je izuzetno drago - rekao je trener Zvezde.

Po njegovim rečima, utakmica protiv Arsenala je bila veliko iskustvo za njegov tim, za koji je kazao da "raste" iz meča u meč.

ZVEZDA KAO BARSELONA! Hrabri crveno-beli momci remijem u Londonu otvorili vrata druge faze! (FOTO)

- Uživanje je igrati u Londonu, na ovako prelepom stadionu. Mogu da govorim samo pozitivno. Zvezda pripada ovoj grupi samog krema evropskih ekipa. Arsenal je po meni ekipa Lige šampiona i apsolutno je favorit da osvoji Ligu Evrope, u svakom slučaju - rekao je Milojević. Takođe, rekao je da ipak žali zbog prečke koju je pogodio Vujadin Savić.

foto: Marina Lopičić

- Žalimo za Vujadinovom prečkom. Imali smo nekoliko izuzetnih situacija da rešimo. Mnogo veće ekipe na ovom stadionu nemaju toliko prilika - naveo je on.

Le Talek u neverici: Samo su se Delije čule, sa ostatka tribina ništa! (VIDEO)

Fudbaler crveno-belih Gelor Kanga burno je reagovao pošto je zamenjen u drugom poluvremenu, a Milojević je naveo da nije video reakciju, uz reči "nećemo o tome". Crvena zvezda će sledeću utakmicu igrati 23. novembra, protiv ekipe BATE Borisov u Belorusiji.

BONUS VIDEO: Policajac udario šamar navijaču Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.