Svilar smatra da mu je život prvo dao sve, a potom ga i zveknuo u lice... (FOTO)
Foto: EPA/Antonio Cotrim

istina

Svilar smatra da mu je život prvo dao sve, a potom ga i zveknuo u lice... (FOTO)

Što bi rek'o Bajaga - Život je nekad siv, nekad žut

Objavljeno:

On je istakao da je meč nezaboravno iskustvo, pošto je odbranio penal Entoniju Marsijalu, uprkos što je kasnije nesrećno primio gol posle šuta Nemanje Matića.

Svilar je na 'Teatru snova' sa 18 godina i 65 dana postao najmlađi golman u Ligi šampiona koji je odbranio jedanaesterac, samo dve nedelje nakon što je baš protiv Junajteda bio najmlađi koji je stao između stativa u elitnom takmičenju.

BOGDANOVIĆ BRILJIRAO U UTAKMICI SAKRAMENTO-INDIJANA: Ali ima samo jedan mali problem! (VIDEO)

- Osećanja su mi pomešana, naravno da sam veoma emotivno doživeo odbranjeni penal. Posle kaznenog udarca sam bio veoma srećan, ali sam morao da ostanem koncentrisan jer je do kraja meča bilo još 70 minuta. Nikada nisam voleo da slavim svoje odbrane, već da ostanem miran u glavi. Kod šuta Matića mislim da ništa nisam mogao, ali sam dao autogol. Sve je do sreće - rekao je Svilar za sajt UEFA i dodao:

foto: EPA/Antonio Cotrim

- To je život – prvo ti da sve, a onda te zvekne u lice. Da nisam krenuo po tu loptu, možda se ne bi odbila od stative. Nisam mogao da znam da li će lopta ući, bacio sam se i to je to. Svilar, koji bi uskoro trebalo da debituje za A tim Srbije, zadovoljan je ličnom i timskom predstavom protiv Junajteda. - Baš sam uživao, trudio sam da tako bude celu utakmicu. Nastup na ovakvom nivou u mojim godinama je nešto neverovatno. Šteta je što nismo ostvarili bolji rezultat u Mančesteru, igrali smo dobro, stvorili mnogo šansi, ali je De Hea bio sjajan - kazao je sin Ratka Svilara, bivšeg golmana Vojvodine i reprezentacije Jugoslavije. Benfika je doživela četvrti poraz u Ligi šampiona i praktično se oprostila od ostanka u Evropi, jer dva kola pre kraja ima šest bodova manje od Bazela i moskovskog CSKA, a 12 od Mančester junajteda u A grupi.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.