Zvezda je krenula put Londona! Ovih 20 momaka će pokušati da potopi Ostrvo! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

srećno!

Zvezda je krenula put Londona! Ovih 20 momaka će pokušati da potopi Ostrvo! (FOTO)


Crvena zvezda je u svojoj istoriji igrala 17 utakmica protiv engleskih klubova i ima šest pobeda, pet remija i šest poraza

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u London na utakmicu sa Arsenalom, u četvrtom kolu Grupe H u Ligi Evrope.

Kako se navodi na klupskom sajtu, trener Zvezde Vladan Milojević na put je poveo 20 fudbalera, a na spisku su: Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Srđan Babić, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong i Dušan Anđelković.

Na put su krenuli i Uroš Račić, Mičel Donald, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Luka Ilić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić.

18.8 poena, 5.6 asistencija i 2.6 skoka! Grobari, otvarajte šampanjac i nazdravite u njegovo ime! (VIDEO) Trener Milojević ne može da računa na Milana Rodića, koji je na meču protiv Arsenala u Beogradu dobio crveni karton. ‘Crveno-beli’ će pokušati da spreče Arsenal da pobedom osigura plasman u narednu fazu Lige Evrope, dva kola pre kraja.

Објава коју дели Ghana ???? (@boakye__magic14) дана

Zvezda posle tri utakmice zauzima treće mesto na tabeli sa četiri boda, koliko ima i BATE Borisov, pet manje od Arsenala koji je bez poraza. Keln je bez bodova u Grupi H. U prošlom kolu, Zvezda je na svom stadionu izgubila od Arsenala sa 1:0 golom Olivijea Žurija u 85. minutu. Arsenal je upisao tri pobede u prva tri kola, a bez poraza je u poslednjih osam utakmica u Kupu UEFA ili Ligi Evrope još od marta 2000. godine i meča protiv Deportiva iz La Korunje.

Објава коју дели Ghana ???? (@boakye__magic14) дана

Beogradski tim je ove sezone dva puta pobedio u gostima, protiv Sparte u Pragu u kvalifikacijama i protiv Kelna u drugom kolu grupne faze. Preostala tri gostovanja ove sezone crveno-beli su završili sa dva remija i jednim porazom. Crvena zvezda je u svojoj istoriji igrala 17 utakmica protiv engleskih klubova i ima šest pobeda, pet remija i šest poraza. Utakmica između Zvezde i Arsenala igra se u četvrtak od 21.05 u Londonu.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.