BUDITE NORMALNI! Vladimir Stojković ima jaku poruku za Grobare pred dolazak Skenderbega! (VIDEO)
Foto: News1/Dado Đilas

JAKE REČI

BUDITE NORMALNI! Vladimir Stojković ima jaku poruku za Grobare pred dolazak Skenderbega! (VIDEO)

Rukovodstvo crno-belih uvelo je pojačani video-nadzor na stadion, instalirano je 95 kamera koje će u svakom trenutku snimati tribine, uz napomenu da je njihov kapacitet za ovu priliku smanjen, s namerom da bi se predupredili eventualni incidenti

Objavljeno:

U Humskoj čine sve ne bi li podigli svest publike i pokazali da i u Srbiji može da se navija bez problema, pred utakmicu Partizana sa Skenderbegom, koja može i da bude odlučujuća kada je plasman u prolećni deo Live Evrope u pitanju.

A, preko Partizan TV, Vladimir Stojković je imao veoma važnu poruku za Grobare.

ŠANSA ŽIVOTA! Velikan engleskog fudbala stigao u Mančester po Andriju Živkovića! (VIDEO)

- Poruka je, prevashodno, da budemo normalni, da cenimo kako su se Albanci ponašali prema nama u Albaniji. Nismo doživeli nijedan neprijatan momenat. Zamolio bih sve navijače da navijaju fer i korektno, da ne vređaju, jer je Partizan iznad svih - poručio je "gorbarima" Vladimir Stojković, koji se posle nekoliko mečeva pauze vraća na gol.

foto: Reuters

Rukovodstvo crno-belih uvelo je pojačani video-nadzor na stadion, instalirano je 95 kamera koje će u svakom trenutku snimati tribine, uz napomenu da je njihov kapacitet za ovu priliku smanjen, s namerom da bi se predupredili eventualni incidenti.

IZDRŽI! Golman reprezentacije Srbije u kritičnom stanju, lekari se bore za njegov život! (FOTO)

- Svaki propust će biti kažnjen igranjem pred praznim tibinama. Ako pobedimo sada i Jang Bojs opet neće moći da se gleda ona utakmica na proleće. Zamolio bih vas još jednom, zbog Partizana i svih nas, da se suzdržite, da budete pametni i da zajedničkim snagama pobedimo u četvrtak. Da se radujemo bez UEFA kazni - zaključio je reprezentativni čuvar mreže.

Celu epizodu možete da pogledate na priloženom video klipu.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs/Partizan TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.