ŠOKANTNO OTKRIĆE: Rođak Zvezdana Terzića je član Sudijske komisije?! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

POVILENEO NA OPTUŽBE

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Rođak Zvezdana Terzića je član Sudijske komisije?! (FOTO)

- Voleo bih da Sudijska komisija analizira penal. Da li je bio ili nije? Svi smo videli da je bio. Nebitno je da li se svira u 2. ili 88. minutu, jedanesterac je jedanaesterac - istakao je sportski direktor crno-belih

Objavljeno: 16:56h

Novi rat između fudbalskih funkcionera traje u Srbiji. Posle sumnjivih odluka sudije Anđelovskog na utakmici Borac - Partizan, oglasili su se Crvena zvezda, FSS, pa onda i Partizan u saopštenju koje je pisao Vladimir Vuletić.

Zvezdini ljuti rivali su zdrav razum, čast i moral! Partizan još oštrije odgovorio na optužbe sa Marakane! (VIDEO)

A, sada, u razgovoru za Telegraf.rs, i Ivica Iliev je imao šta da kaže o datoj temi.

foto: Damir Dervišagić/Dado Đilas

- Iskreno, ne vidim šta je glavni razlog da se napadne Partizan, Savez, sudija. Ne branim sudiju, ovde branim pobedu Partizana. ne želim da nam se stavlja nešto, pogotovo za prošlu godinu, kada su svi svesni kako je izgledala. Sa druge strane, šta je sporno na ovoj utakmici? Hoćemo da analiziramo? Prvo svi znamo da je rođak gospodina Zvezdana Terzića u Sudijskoj komisiji FSS-a - rekao je sportski direktor Partizana.

A, na pitanje koji od tri člana sudijske komisije (Milan Karadžić, Rade Đurović i Dejan Filipović), Iliev nije želeo da precizira.

foto: Dragan Kadić

- Nije bitno ime, bitno je da je čovek koji je u srodstvu sa Terzićem u Sudijskoj komisiji. Voleo bih da Sudijska komisija analizira penal. Da li je bio ili nije? Svi smo videli da je bio. Nebitno je da li se svira u 2. ili 88. minutu, jedanesterac je jedanaesterac - jasan je Ivica!

DA LI SU OVE REČI NA MESTU? Iliev uporedio Sumu sa Bergkampom i Anrijem! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana i BKK Radničkog u poseti Espresu na sajmu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.