LALATE, OTKAZAĆE TI ČUKA! Trener Brđana odlepio posle pobede: J**** li ti mamicu! Šta je, bre?! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

VANSERIJSKI FUDBALSKI RADNIK

LALATE, OTKAZAĆE TI ČUKA! Trener Brđana odlepio posle pobede: J**** li ti mamicu! Šta je, bre?! (VIDEO)

Srpski tereni sa Nenadom Lalatovićem na njima su znatno interesantniji nego bez Nenada Lalatovića

Objavljeno: 14:08h

Retki su sportski radnici koji imaju nastup kao Nenad Lalatović. Bilo da su u pitanju pres konferencije, bilo da su u pitanju same utakmice, ili pak novinarski intervjui, on uvek pronađe način da dospe u prvi plan.

Ovoga puta, u centar pažnje dospeo je tokom utakmice njegove Čuke sa Voždovcem, koju je tim sa Banovog brda u svoju korist prelomio u sudijskoj nadoknadi vremena.

HIDROGENSKA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU: Selektor Orlova će biti HRVAT?! I to ne bilo koji... (FOTO)

Trijumf njegovom timu doneo je Milojević (sin Vladana Milojevića) golom u sudijskog nadoknadi, a Lalatović je eksplodirao. Završio je na kolenima, mlatarao je rukama i uzvikivao “Ja, ja, ja”.

Onda se okrenuo prema publici i počeo da koristi i neke neprimerene reči:

DAN POSLE SUDIJSKOG SKANDALA U SRBIJI! UEFA objavila ko sudi Večitima (FOTO)

- ***** li ti mamicu! - bio je samo deo salve izrečene u tom momentu potpune euforije... Kako god komentarisali ovu situaciju, jedno moramo da priznamo: Srpski tereni sa Nenadom Lalatovićem na njima su znatno interesantniji nego bez Nenada Lalatovića.

A, posle je briljirao i na pres konferenciji:

- Radovanje? Pa dobro, radovanje je zato što uvek svi očekuju mnogo. I onda, jednostavno, ja ne mogu da pričam, jer kad nešto kažem svi kažu da je to moja priča. Na primer, kad sam govorio za Radonjića da je top igrač, cela Srbija mi se smejala. Ponižavali su me - da sam nikakav, da sam ovakav i onavakav, a sad ga svi hvale. Mogli bi sad da kažu: Bravo majstore, ti si jedini verovao u njega kada je imao 90 kila i bio na ulici - poručio je Lalatović.

Emotivno radovanje nastavio je vrlo emotivnim monologom.

- Jednostavno od mene se očekuje gde god da radim da imam čarobni štapić, a nemam ga. Jednostavno to su neke emocije koje su izašle iz mene. Dati gol u poslednjoj sekundi, pobediti, doći do velika tri boda... Takav mi je temperament, ja sebe menjati neću. Ništa ne radim namerno, to samo izađe iz mene.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs/SOS kanal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.