HIDROGENSKA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU: Selektor Orlova će biti HRVAT?! I to ne bilo koji... (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Već se gleda u muslinova leđa

HIDROGENSKA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU: Selektor Orlova će biti HRVAT?! I to ne bilo koji... (FOTO)

Iako zvanične potvrde da će Slavoljub Muslin biti smenjen i dalje nema, licitacija je uveliko u toku... A, ovo ime će definitivno podići najveću buru do sada

Objavljeno: 13:08h

Teško da u ovo može da se poveruje, ali na brdovitom Balkanu je u fudbalu, kao i u drugim životnim sferama, sve uvek moguće.

Hrvatski portal dnevno.hr objavio je informaciju koja je odjeknula kao bomba.

Navodno je Robert Prosinečki, bivši igrač zagrebačkog Dinama, hrvatske reprezentacije, nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde, jedan od najozbiljnijih kandidata da preuzme selektorsko mesto Srbije!

foto: Fonetap

Naravno, prvo treba da dobijemo zvaničnu potvrdu da Slavoljub Muslin nije više selektor "orlova".

Kvinsi Miler prelazi u Partizan? Bivši igrač Zvezde se oglasio i brutalno odgovorio Grobarima! (FOTO)

Uprkos tome što nema zvanične potvrde, licitacija je počela. Imenima: Dragan Stojković-Piksi, Ljubiša Tumbaković, Vladimir Vajs (selektor Gruzije), sada je pridodato i ime hrvatskog trenera. "HNS-u (Hrvatskom nogometnom savezu) NIJE DOBAR, ALI SRBIMA JEST! Evo plana za dovođenje Prosinečkog na klupu ‘Orlova’", naslov je kojim je portal dnevno.hr objavio vest o Prosinečkom.

foto: AP

- Što je najbitnije, u večnom sukobu Crvene zvezde i Partizana Prosinečki ima podršku i Partizana. Jasno je i zašto, Partizanu je stalo da za kormilo reprezentacije ne dođe Piksi. Crvena zvezda je inače u konstantnom sukobu sa srpskim fudbalskim savezom, već je antologijska nepodnošljivost predsjednika Saveza Slaviše Kokeze i direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića. Isto tako, saznajemo da Prosinečki ima ozbiljnu ponudu, i unosnu, od turskog Bursaspora, pregovori još traju. Ali, sveža ponuda Srbije i činjenica da je prvi izbor sa aklamativnom podrškom, te odlazak na Svetsko prvenstvo, izazov je koji se ne propušta… - napisali su Hrvati, a onda dodali još nekoliko ne preterano mogućih informacija:

NIŠTA OD VAJSA: FSS ima dva kandidata za Muslinovu zamenu, jednog bi Srbija dočekala KAO BOGA! (FOTO)

- A šta sa dugovima koje, setimo se, Crvena zvezda ima prema Prosinečkom? Eh da, Crvena zvezda je počela da vraća dugove pod pritiskom UEFA. Prosinečki bi kao srpski selektor, svakako, postao prvi poverilac kluba, naglo bi skočio na listi onih koji će se naplatiti. Verovatno na prvo mesto. Robert Prosinečki koji je Crvenu zvezdu doteglio do naslova evropskog prvaka, a dugo kasnije bio i njen trener mogao bi se i treći put skrasiti u Beogradu - ističe dnevno.hr.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs/Dnevno.hr/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.